De geschiedenis van honkbal in Californië

August 1

De geschiedenis van honkbal in Californië

Honkbal of "townball" was een populair spel in de 19e eeuw in Engeland en maakte al snel zijn weg naar de U.S. Alexander Cartwright, geboren in New York, staat bekend als de vader van de moderne honkbal. Hij was heel enthousiast over de informele spel van townball en in 1845, Cartwright gevestigde de eerste professionele club en officiële regels in honkbal. Cartwright verhuisde naar Californië in 1849, op zoek naar een fortuin in de gold rush en zijn passie voor honkbal langs voor de rit te brengen.

Los Angeles Angels

De Los Angeles Angels werden de eerste professionele honkbalteam in Californië spelen onder de Pacific Coast League van 1903 tot 1957. Deze club heeft echter geen verband met de Los Angeles Angels van 1961, die in de American League speelde. William K. Wrigley Jr, de kauwgom mogul, eigendom van de Chicago Cubs en de Los Angeles Angels in 1921 gekocht. Vier jaar later opende hij een nieuw stadion van de multi-miljoen dollar in Los Angeles voor zijn nieuw verworven team.

Wrigley Field

Op de hoek van de 42e plaats en Avalon Boulevard in South Los Angeles, was Wrigley Field thuis naar de Los Angeles Angeles van 1925 tot 1961. Gelijk in ontwerp aan Wrigley Field in Chicago, dit stadion gehouden gastheer voor de meest succesvolle club in de PCL als 21.500 fans gevuld capaciteit van het stadion voor de komende decennia te kijken van de machtige Los Angeles Angels spelen totdat het park in 1961 gesloten. Het werd vijf jaar later gesloopt.

San Francisco Giants

De geschiedenis van honkbal in Californië

New York Gotham was het nieuwe team van de National League werd opgericht in 1883. Naarmate het seizoen vorderde, werd ze bekend als de New York Giants. Na 70 jaar spelen in New York, waren de Giants overwegen verhuizen, aangezien hun rivalen, de Brooklyn Dodgers, waren van plan om te verhuizen naar Los Angeles. Dan in 1958 begroet San Francisco haar nieuwe honkbalteam met een grote parade. Miljoenen fans wereldwijd heeft gekregen, werd de Giants de 2010 World Series kampioen; hun eerste kampioenschap winnen aangezien de 1958 bewegen.

Los Angeles Dodgers

Hoewel oorspronkelijk uit Brooklyn, verplaatst de Dodgers naar de westkust tot de Los Angeles Dodgers in 1958. De Dodgers regeerde de National League in de jaren 1950, winnende vijf wimpels van de National League en twee wereldkampioenschappen in 1955 en 1959. De Dodgers gebleven door de jaren heen, concurrerende presentatie van de talenten van legendarische spelers, zoals Don Newcombe, Sandy Koufax en Fernando Valenzuela. De laatste keer de Dodgers won de World Series was in 1988.


gerelateerde artikelen