Hoe kook ik Flank Steak in de Oven?

July 16

Hoe kook ik Flank Steak in de Oven?

Instellen van uw oven te braden wanneer u wilt koken flank steak; snikheet is een droge warmte koken methode. Flank steak is één van de 29 mager deelstukken van rundvlees beschikbaar op een koe en is een van Amerika's favoriete stukken vlees, volgens de Raad voor het rundvlees van Californië. Andere namen voor biefstuk flank zijn Londen braden, top round steak en biefstuk van de schouder.

Hoe kook ik Flank Steak in de Oven?

Stap 1

Versiering uit alle overtollige vet uit de flank steak met een mes.

Stap 2

Marineer de flank steak in een voedsel-veilig plastic zak of RVS kom om er mals en smaakvol. Gebruik ongeveer ¼ kopje van vloeibare marinade voor elke pond van flank steak en laat het weken voor zes tot 24 uur vóór het koken. Gebruik een pre-en-klare marinade of maak uw eigen. Gebruik iets zure op uw lijst van marinade ingrediënten zoals wijn, salsa of Italiaanse dressing, omdat het zuur maakt deel uit van het wat tenderizes het vlees. Draai de flank steak regelmatig tijdens het marineren tot gelijkmatig smaak van het vlees. Marineer het vlees in de koelkast; Neem het vlees uit lang genoeg voordat u van plan bent om te koken het dat het gaat om kamertemperatuur. Plaats een gedeelte van de ongebruikte marinade opzij als u gebruiken wilt voor dompelen saus of jus.

Stap 3

Plaats een rek van de oven op een van de beste sporten. Zet het 1 inch uit de buurt van het vlees voor flank steak.

Stap 4

Uw oven ingesteld op de instelling van de braden en Verwarm gedurende 10 minuten te bereiken van de gewenste temperatuur. Lees de instructies voor elektrische ovens, zoals sommige modellen de deur ajar verlaten vereisen tijdens de voorverwarming en koken.

Stap 5

Spray de pan met koken spray of veeg het met een dunne coating van plantaardige olie als u zich zorgen maakt over het vasthouden; Dit is optioneel. Neem de flank steak uit de marinade, DEP het droog met keukenpapier en zet het op een vleeskuikens pan. Plaats de pan op het rek van de oven dat u dicht bij de warmtebron hebt geplaatst. Draai de flank steak maar één keer tijdens het koken, op het halverwege punt. Tang gebruiken in plaats van een gebruiksvoorwerp dat doorboort het vlees en releases zijn natuurlijke sappen, die u met een droger stuk rundvlees verlaten zal.

Stap 6

Braden een flank steak met een gewicht van 1,5 tot 2 kg voor 13 tot en met 18 minuten voor vlees dat medium-rare naar medium heeft gedaan. Flank steak in dunne plakjes snijden.

Waarschuwingen

  • Het eten van onvoldoende verhit rundvlees kan veroorzaken voedselvergiftiging.

Tips

  • Schuif het rek in plaats van het draaien van de warmte, verder weg van de warmtebron indien nodig.

Wat die u nodig hebt

  • Flank steak
  • Mes
  • Oven met een rek
  • Snikheet pan
  • Marinade
  • Plastic zak of roestvrij stalen kom voor het marineren
  • Koelkast

gerelateerde artikelen