Familie-activiteiten in en rond Madison (Alabama)

July 14

Familie-activiteiten in en rond Madison (Alabama)

De stad van Madison, Alabama prat op een familie-vriendelijke gemeenschap. De bevolking is 44,972, volgens de raming van de 2012 US Census-- en de grotere stad van Huntsville is slechts 10 mijl op de weg. Met haar schilderachtige centrum en een overvloed aan recreatieve groene ruimte hebben families een gemakkelijke tijd het vinden van dingen te doen in/nabij deze stad.

Parken

De stad van Madison onderhoudt diverse parken ideaal voor een familie picknick, wandeling of ongestructureerde speeltijd. Dublin Park is de meest complete faciliteit met wandelpaden, picknick schuilplaatsen, talrijke speelvelden, de Kid's Koninkrijk Speeltuin, tennisbanen, volleybalvelden, disc golf, visserij en concessie staat. Palmer Park heeft verschillende sportvelden samen met een spoor naar Bradford Creek, speeltoestellen, batting kooien, concessie staat en picknick schuilplaatsen. De regenboog berg routes Park omvat 130 hectare bewaarde grond voor wandelen, wildlife viewing en het verkennen van de interessante rotsformaties in het gebied.

Fun Centers

Krankzinnigheid Skate Park is een extreme schaatsen faciliteit 38.000 vierkante voet voor skateboarden en skaten. Het heeft allerlei ramps, rails en half-pipes voor alle niveaus van het schaatsen vermogen. Skateboarden en skaten lessen zijn ook beschikbaar. Voor die niet ook geinteresseerd in het schaatsen heeft het een laser tag arena. Slechts 14 mijl ten oosten van Madison in Huntsville is Funntasia familie leuk centrum. Het heeft 36 holes midgetgolf met watervallen, bergachtig terrein en leuke omgeving. Na een rondje golf, kan de familie genieten van pizza, frisdrank en ijs.

Musea

Neem voor een ontploffing in het verleden, de familie aan Clay House Museum. Gebouwd in 1853, heeft het talrijke kamers gevuld met antiek meubilair en voorwerpen uit de late 19e eeuw. Slechts 9 mijl van Madison ook in Huntsville is het Sci-Quest Science Center, die biedt vele hands-on wetenschap opstellingen voor alle leeftijden. De ECB houdt tevens verschillende evenementen, zoals Yo-Yo dag, dag van de Fly-A-Kite en Meteor dag, het hele jaar. Vrijwel direct naast de deur in Huntsville is het US Space and Rocket Center. Het heeft een uitgebreide collectie van raketten en ruimte memorabilia met inbegrip van een volledige chronologische geschiedenis van draagraketten.

Zwemmen

De Dublin Recreation Center heeft zowel een binnen en buitenzwembad, evenals een buiten Kinderbaan zwembad voor de kleintjes. Het buitenbad heeft een goed duiken en de overdekte faciliteit biedt zwemles jaar. De Hogan Family YMCA beschikt over een overdekt zwembad met een kiddie pool, een splash-pad voor de kinderen, een sauna en stoombad voor de volwassenen, en familie kleedkamers. Zodra u en de kinderen zijn gedaan zwemmen, kids leeftijden 4 tot en met 12 kunnen hebben sommige plezier in de spelletjeskamer.


gerelateerde artikelen