Hart-gezond bevroren maaltijden

March 25

Hart-gezond bevroren maaltijden

Bevroren maaltijden hebben een lange weg van de TV-diners van de jaren 1950 afgelegd. Verschillende nationale merken bieden hart-gezond, met laag vetgehalte, zoutarm bevroren maaltijden. Veel biologische voedingswinkels en organische secties in supermarkten, voeren biologische en vegetarische bevroren maaltijden, en met een beetje zoeken vind je ook bevroren etnische diners. Sommige gastronomische winkels maken en bevriezen van selecties van hun eigen specialiteiten.

Richtsnoeren

Voor een hart-gezond dieet, moet volgens de Mayo Clinic, u beperken ongezonde vetten en cholesterol, eten van hele in plaats van geraffineerde granen, natrium te verminderen, vermijden overeten en verhogen van uw consumptie van groenten en fruit. De gemiddelde dagelijkse voeding mag niet meer dan 2.000 calorieën. Dit bedrag kan worden hoger of lager is afhankelijk van factoren zoals leeftijd, geslacht en levensstijl.

Voeding etiketten

Unidirectioneel om te selecteren van een hart-gezond bevroren diner is om te lezen van etiketten. Het eerste item op het voedingswaarde-etiket van een bevroren diner is totale calorieën. Kijk goed om te zien hoeveel calorieën per dosering er zijn en het aantal porties in een pakket. U zult ook zien dat percentage van calorieën uit vet. Hoe lager dit getal, hoe beter. Soorten vet calorieën vermeld zijn die van transvet, cholesterol en verzadigd vet, die allemaal moeten worden geminimaliseerd. Uw totale inname van vet moet 56 tot en met 78 g per dag op een 2.000 calorie-a-dag dieet. De volgende ingrediënten zijn vezels, die volwassenen 25 tot 35 g moeten; en eiwit, 46 tot en met 56 g per dag.

Hart-Check etiketten

Als u geen tijd of energie om etiketten te lezen, is er een korte cut. De American Heart Association heeft gewerkt met voedsel winkeliers maken het "hart-" vinkje, een Rode hartvormige label, dat een levensmiddel verklaart te hebben voldaan aan de AHA voeding criteria. Levensmiddelen die zijn gemarkeerd met dit merk zijn laag in totaal vet, verzadigd vet, cholesterol, transvet en natrium, en ten minste 10 procent van de dagelijkse waarden van één of meer belangrijke voedingsstoffen bevatten.

Groenten en fruit

Bevroren maaltijden hebben niet altijd voldoende groenten en fruit. Als u geen tijd om te koken, wees creatief. Kies een caloriearm bevroren diner en pick-up een stuk vers fruit of een salade bereid om het te begeleiden. Opties in het gangpad van bevroren voedsel bevatten duidelijke bevroren groenten en fruit. Aan kant houden van een container van bevroren broccoli of asperges en magnetron een handvol te eten met uw bevroren diner; of probeer bevroren bessen rechtstreeks uit de verpakking voor een gezonde dessert.


gerelateerde artikelen