1900 calorieën per dag

December 25

1900 calorieën per dag

De hoeveelheid calorieën die je nodig hebt om te consumeren is afhankelijk van verschillende factoren, zoals leeftijd, geslacht, hoogte, activiteitenniveau en of u wilt winnen of verliezen gewicht. Het is belangrijk om te weten hoeveel calorieën je consumeren per dag, moet zodat u uw maaltijden en activiteiten dienovereenkomstig plannen. Na een 1.900-calorie maaltijd plan vindt praktijk maar tweede natuur kan worden als u eenmaal een goed idee van de hoeveelheid calorieën in de levensmiddelen die je vaak eet.

Beoordelen van de huidige Calorie-inname

LIVESTRONG.com van MyPlate hulpprogramma gebruiken voor het berekenen van de hoeveelheid calorieën die je had per dag gedurende de laatste drie dagen, inclusief hapjes en drankjes. Het totaalaantal calorieën voor de drie dagen bij elkaar optelt en het resultaat wordt gedeeld door drie om een gemiddelde hoeveelheid calorieën per dag. Als je op dit moment eten en drinken van meer dan 1.900 calorieën per dag, vervolgens aftrekken 1.900 van het bedrag dat je eet om erachter te komen hoeveel u nodig om te verminderen.

Verminderen van lege calorieën

Lege calorieën zijn te vinden in voedingsmiddelen die hoog in calorieën maar laag in de voedings- en vezel. Deze voedingsmiddelen zijn doorgaans minder vullen, dus we vaak meer dan de vereiste dienende grootte eten. Voedingsmiddelen die lege calorieën bevatten zijn soda en gezoete dranken, snoep, chips en andere junkfood, gebakjes, taarten, gebak, desserts van de bevroren-melk, suiker, honing, siroop en andere zoetstoffen toegevoegd. Evalueren van uw huidige dieet voor deze calorieën en kies manieren om ze te verminderen. Dit zal waarschijnlijk een significant verschil maken.

Plaatsvervanger lagere Calorie opties

Controleer via uw huidige voedingskeuzes voor vetrijke voedingsmiddelen en geraffineerd graan voedingsmiddelen. Hoog-vet voedsel omvat rood vlees, huid van een proefdier uit Turkije en kip, zuivelproducten, gefrituurd voedsel, koken olie, mayonaise en romige dressings. Vervangen door magere opties, zoals kip zonder vel en Turkije; laag-vet zuivelproducten; gebakken, gestoomde en gebakken voedsel; kruiden kruiderijen; mosterd; ketchup; Salsa en noncreamy dressings. Geraffineerde voedingsmiddelen bevatten witte rijst, pasta en brood. Gebruik hele korrels in plaats daarvan. Ze hebben minder calorieën en meer vezels en voeding per portie, die je voller houden.

Voorbeeld ontbijt

Het eten van een maaltijd van groenten en hele korrels voor het ontbijt. Eten 1 kopje havermout, oftewel 300 calorieën, met een eetlepel honing, oftewel 60 calorieën; Voeg 24 amandelen voor gezonde proteïne, oftewel 170 calorieën, met ongeveer net zo veel groenten als u gevoel volledig zullen maken. Als u 16 aardbeien met het eten, is 620 gelijk aan uw totale calorieën voor het ontbijt.

Voorbeeld Lunch

Eet groenten, gehele korrels en een mager eiwit voor de lunch. Eten 1 kopje bruine rijst, dat 200 calorieën is; roer bak 1 kop groenten van uw keuze, met behulp van 1 tbsp. van olijfolie, 1 tbsp. sojasaus en kruiden van uw keuze; Gooi in 4 oz. van gegrilde zonder vel kippenborst, oftewel 120 calorieën. De totale calorie tellen voor deze maaltijd is ongeveer 620.

Monster diner

Eet een andere groente, volkoren en mager eiwit maaltijd voor het diner. Maken van spaghetti met 1 kop volkoren noedels, oftewel 180 calorieën; Voeg 1 kopje saus, spaghetti en vlees, die ongeveer 280 calorieën is; en 1/2 kopje groene bonen, ongeveer 20 calorieën toevoegen. Factor in 2 tsp. van olijfolie en deze maaltijd is ongeveer 660 calorieën.


gerelateerde artikelen