Rosbief goed is voor een dieet?

January 4

Rosbief goed is voor een dieet?

De uit het oog en de geur van gebraden rundvlees is zoals het komt vers uit de oven gebonden te stimuleren uw smaakpapillen in afwachting van een heerlijke maaltijd. Nog nadat u kauwen, slikken en verteren van elk stuk vlees, je lichaam is afgeleid de voordelen en risico's van het eten van deze voeding. Rosbief bevat eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen die uw inname van bepaalde nutriënten verbeteren kunnen, maar ook bevat stoffen die uw gezondheidsrisico's verhogen kunnen.

Eiwit

Rosbief is een goede bron van eiwit, een macronutriënten u wilt bouwen en onderhouden van spieren, groeien en herstellen van weefsels, stimuleren uw immuunsysteem en produceren enzymen en hormonen. De proteïne in rosbief bevat alle 9 essentiële aminozuren die je lichaam niet kan produceren. Een deel van de 3 oz. van rosbief biedt ongeveer 21 g eiwit. De aanbevolen inname van eiwitten is 46 g per dag voor vrouwen en 56 g per dag voor mannen.

Ijzer

Eten rosbief kunt verhogen van uw voeding inname van ijzer, een mineraal dat je nodig hebt voor rode bloedcellen. Ijzer is deel van een molecuul hemoglobine, die is gevonden in rode bloedcellen en transporten zuurstof uit je longen naar uw cellen in uw hele lichaam genoemd. IJzeren participeert ook in enzym afhankelijke chemische reacties zoals DNA-synthese. Tekorten aan ijzer kunnen leiden tot bloedarmoede, een voorwaarde waarin u enkele rode bloedcellen produceren en kan resulteren in uw cellen minder zuurstof ontvangen.

Verzadigd vet

Rosbief bevat ook verzadigd vet, een ongezonde vet, die kan uw risico van hart-en vaatziekten verhogen. Toename van de consumptie van verzadigd vet verhoogt uw cholesterol bloedspiegels en ophoping van plaque in de slagaders. Onderzoek door wetenschappers bij het Onderzoekinstituut hart in Sydney, Australië en gepubliceerd in het "Journal van de American College of Cardiology" in 2006 toelichting dat de consumptie van verzadigd vet schaadt arteriële endothelial functie. Het endotheel is een laag cellen aan de binnenkant van het bloedvat.

Nitraten

Rosbief is ook een deli-vlees die u op een broodje opnemen kunt. Verwerkte rosbief kan bevatten nitraten, gemeenschappelijke conserveermiddel in vleeswaren. Nitraten zijn kankerverwekkende stoffen die uw risico op kanker verhogen kunnen. Het consumeren van grote hoeveelheden verwerkte rood vlees is geassocieerd met een verhoogd risico op leukemie, een vorm van kanker van de witte bloedcellen., volgens onderzoek van wetenschappers van de Duitse Cancer Research Center in Heidelberg, Duitsland en gepubliceerd in het "International Journal of Cancer" in 2010.


gerelateerde artikelen