Herbal Remedies voor een blokkade van de gal Duct

April 8

Herbal Remedies voor een blokkade van de gal Duct

De galwegen voeren spijsvertering vloeistof geproduceerd in de lever naar de galblaas voor opslag totdat het nodig is voor het uitsplitsen van vetten in de dunne darm. Als de leidingen worden geblokkeerd, gal opbouwt in de lever en geelzucht veroorzaakt. Verschillende dingen kunnen leiden tot een blokkade van de gal duct, zoals galstenen, infectie of alvleesklier tumoren. Bepaalde kruiden stimuleren gal stroom om te helpen voorkomen en verwijderen van verstopping van de buis. Kruiden remedies neem echter niet de plaats van de conventionele behandelingen te verhelpen structurele verslechtering van de galblaas of tumoren. Ook, gal stroom te verhogen kan soms verergeren de toestand. Als u vermoedt u een geblokkeerde buis van de gal dat, raadpleeg dan uw arts voordat u probeert zelf-behandeling.

Melkdistel

Melkdistel, of Silybum marianum, is gebruikt voor eeuwen galblaas om problemen te verhelpen. De primaire actieve verbindingen in de fabriek zijn silibinin, silidianin en silicristin, gezamenlijk aangeduid als silymarine flavonoïden. Volgens James Balch en Mark Stengler, auteurs van "Voorschrift voor natuurlijke geneeswijzen," gestandaardiseerde melkdistel extract verhoogt gal stroom terwijl het verlagen van de concentratie van cholesterol. Neem contact op met uw arts voordat u melkdistel, omdat het met andere geneesmiddelen communiceren kan, met inbegrip van bloed Verdunnende en cholesterolverlagende medicijnen.

Globe artisjok

Globe artisjok, of Cynara scolymus, wordt gebruikt in de volksgeneeskunde te verbeteren van gal stroom en de vorming van galstenen, een veelvoorkomende oorzaak van gal buis verstopping voorkomen. In Europa, heeft dit kruid goedkeuring gekregen van de Duitse E-Commissie voor de behandeling van ziekte van de galblaas. Een studie gepubliceerd in "Phytomedicine" in 2002 verslagen dat orale toediening van artisjok blad extract aanzienlijk verhoogd gal stroom bij ratten. Echter, de "" Physicians' Desk Reference voor kruidengeneesmiddelen"waarschuwt dat het stimuleren van de galwegen met dit kruid meer problemen veroorzaken kan als er een totale blokkade in een buis van de gal.

Postelein

Portulaca oleracea is een eetbaar onkruid met een lange geschiedenis van gebruik voor de behandeling van problemen met de spijsvertering. Een studie gepubliceerd in "Annalen van Hepatologie" in juni 2011 onderzocht de effecten van de antioxidant van de omega-3 vetzuur en bioflavonoïden inhoud in het kruid op de progressie van de leverziekte geproduceerd bij ratten door totale gal duct afbinding uit te voeren. De wetenschappers vonden dat postelein extract omgekeerd de nadelige gevolgen van gal duct afbinding die tot oxidatieve stress en leverschade leidde. De auteurs van de studie er echter rekening mee dat de effecten meer preventieve dan curatief waren.

Overwegingen

Het primaire doel van de behandeling van biliaire obstructie is het verwijderen van de blokkade, gevolgd door verbetering van de gal stroom om te voorkomen dat verdere blokkades. Kruiden therapie kunnen helpen kan, maar chirurgische ingreep ook nodig om volledig te elimineren of omzeilen van de blokkade. Het is essentieel dat u dat uw arts meteen omdat een gal duct blokkade leiden ernstige complicaties tot kan als onbehandeld.


gerelateerde artikelen