De beste Rod & Reel voor Bass Fishing

July 4

De beste Rod & Reel voor Bass Fishing

Overzicht

De beste staven en rollen voor bas visserij zijn degenen die passen bij de voorwaarden. In golf gebruikt u een stuurprogramma op de tee, ijzers op de fairway en een putter op de groene omdat ze werken het beste. De visserij is hetzelfde. Hoewel sommige vissen tuig kunnen de meeste situaties, zult u op uw best met een outfit die specifiek voldoet aan de voorwaarden die u vissen.

Draaiend radertje

Spinnen versnelling kan worden gebruikt in een groter aantal bas visserij situaties sinds de komst van gevlochten en Super-Thin monofilamenten lijnen. Spinnen staven en rollen, die altijd gunstig voor licht-lijn geweest en duidelijk water vissen, nu kan effectief omgaan met zwaardere regels die nodig zijn in de borstel palen die bas regelmatig.

Spinnen versnelling blinkt uit met kleine crankbaits, licht gewogen kunststoffen en andere technieken finesse. Het niet zo vaak als aas-casting versnelling speling, is gemakkelijk te werpen, handig kan worden gebruikt door beginners, en is uitstekend voor het overslaan van kunstaas onder obstakels zoals docks, waar bas in de schaduw verbergen. Begin met een staaf ongeveer 6 voet lang. Medium geprijsde rollen bieden goede kwaliteit, voldoende stroom om grote bas en, met goede zorg, ze duren een lange tijd. Daiwa, Shimano, G. Loomis en Quantum behoren tot de bedrijven die zorg zeer goed draaiend radertje die geschikt is voor bas visserij.

Aas-casting Gear

Aas-casting versnelling blinkt uit met zwaardere lijnen van 12-pond-test of hoger, met zwaar of groot kunstaas, met korte afgietsels en in gebieden van zware dekking die bas voorzien van voedsel en onderdak. De winkel Cabela's zegt aas-casting configuratie, met de reel boven de zetel greep, helpt u om controle te de staaf houden tijdens casting en bij de bestrijding van vissen zoals bas, die kunt duiken of springen in een knipoogje. Lijn van stromen uit de spoel meer gelijkmatig dan met het spinnen van vistuig.

De term "actie" beschrijft de flexibiliteit in een staaf. Een snelle-actie staaf zal een snelle, verend tip voor snelle hooksets hebben, maar zorgt ook voor een split-second vertraging waarmee een bas te trekken in een boven-water lokken. Een langzame staaf zal hebben een zelfs bend over haar lengte, die gunstig met spinner lokaas is. Grafiet en glasvezel zijn de meest voorkomende materialen gebruikt. Grafiet biedt meer flexibiliteit en bestrijding van macht. Een lange steel biedt meer hefboomwerking en tweehandige gieten. Een pistoolgreep mag uw hand beter passen, maar over een dagje gieten vermoeiend kan zijn.

Start met een 6 - of 6 1/2-foot hengel en een medium geprijsde reel. De onderdelen binnen de haspel prijs beïnvloeden, en de overgang van laaggeprijsde rollen naar medium geprijsde ones is de keuze van een goede waarde voor bas gear. Kwaliteit vistuig afkomstig van All-Star, G. Loomis, Quantum, Berkley, Falcon, Daiwa en Shimano.

Fly staven en rollen

De roede vliegvissen is belangrijker dan de haspel. Staven zijn ontworpen om een bepaalde dikte van lijn gegoten. Zij worden beoordeeld van 1, de lichtste, tot en met 14, de zwaarste. Cabela's raadt een staaf van 5 - 8-gewicht voor smallmouth bass en een staaf van 6 - 9-gewicht voor largemouth. Voor een winderige omstandigheden of lang Selecteer afgietsels, een staaf op de zwaardere kant van dat spectrum. Kijk voor een startende staaf ongeveer 9 voet lang tenzij u op kleine kreken vissen. Traag - tot middellange-actie staven zijn meer vergevingsgezind van gieten fouten dan snelle-actie staven. Bent u een beginner vliegvissen, besteden een beetje meer geld op de staaf in plaats van op de haspel.


gerelateerde artikelen