Ashwagandha & alcoholisme

December 9

Ashwagandha & alcoholisme

Ashwagandha is een traditionele kruid dat ook door de namen Indiase ginseng en winter cherry gaat. De wetenschappelijke naam voor deze natuurgeneeskundige stof is Ashwaganda. Ashwagandha wordt het vaak gebruikt voor de behandeling van stress, uitputting, pijn en inbeslagnemingen, volgens het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, MSKCC. Drugs.com meldt dat ashwagandha fungeert als een kalmerend middel, waardoor het een goede aanvulling voor het helpen beheren van drugs en alcohol verslaving.

Verslavingszorg

Onderzoekers van het National Institute on drugsverslaving bij Peking Universiteit in Peking geëvalueerd in 2009, de voordelen van het gebruik van traditionele kruidengeneesmiddelen in de behandeling van drugs en alcohol verslaving. Terwijl er geen gegevens over mensen identificeren de voordelen zijn van het gebruik van Ashwaganda voor behandeling van alcoholisme, de studie, gepubliceerd in de "American Journal of Drug Alcohol Abuse," gevonden dat ashwagandha kan helpen verminderen van de alcoholinname verslaafden. Ashwagandha kan worden gebruikt als aanvulling op bewezen medicatie voor drugsbehandeling terugtrekking, en eventueel ook voorkomen van herval.

Angst

Mensen die verslaafd zijn aan alcohol de neiging te hebben hoge niveaus van bezorgdheid. Terugtrekking uit alcoholverslaving kan ook leiden tot gevoelens van stress, angst en onrust. Het is mogelijk dat ashwagandha kon helpen verzachten deze emoties, volgens de MSKCC. In 2009 onderzocht onderzoekers van de Canadese College van Naturopathic Medicine in Toronto de effectiviteit van kruidensubstanties op angst symptomen. Mensen met ernstige angst kregen ashwagandha samen met dieet counseling, ontspanningsoefeningen en een multi-vitamine. Een controlegroep nam een placebo, ontvangen counseling en ontspanning oefenen instructie. Na een periode van ten minste acht weken zag die zich in kruiden groep een 56 procent reductie in stress scores, vergeleken met slechts 30 procent voor de placebogroep.

Vangsten

Mensen die zich uit alcoholverslaving terugtrekken zijn verhoogd risico van het hebben van epileptische aanvallen, volgens Michael A. Rogawski, MD, een onderzoeker van de epilepsie uit het Porter Neuroscience Research Center in Maryland. Nemen van ashwagandha, kan deze bijwerking verminderen. In 1999 publiceerde het tijdschrift "Fytotherapie onderzoek" een studie waarin is vermeld dat Ashwaganda anticonvulsant eigenschappen wanneer toegediend aan muizen.

Overwegingen

Onderzoeken de voordelen van ashwagandha onderzoeken is gebleken dat het kruid weinig bijwerkingen heeft. Aangezien veel van het onderzoek gedaan op deze natuurgeneeskundige behandeling heeft in diermodellen, is er echter weinig concrete gegevens over de veiligheid en de werkzaamheid bij de mens. Bij dieren, het kruid veroorzaakt geen foetale afwijkingen, maar kan verhogen geboortegewicht. Er is ook te weinig informatie over de hoofdmap voor de ontwikkeling van officiële doseren aanbevelingen. Voor de behandeling van pijn in de gewrichten voorgeschreven onderzoekers 450 mg wortel poeder, vier keer per dag. In slaap studies voorgeschreven onderzoekers 2 g wortel poeder in combinatie met andere ingrediënten, tweemaal daags. Alvorens een voedingssupplement, moet vertellen uw arts over de huidige voorschriften en eventuele medische problemen, met inbegrip van alcoholverslaving.


gerelateerde artikelen