Pijn & pijn bij 9 maanden zwanger

October 20

Pijn & pijn bij 9 maanden zwanger

Pijnen en pijnen in overvloed in de negende en laatste maand van de zwangerschap. Fysiek, kan de cumulatieve gewichtstoename de moeder ongemakkelijk maken, zelfs tijdens het zitten of liggen. Emotioneel, ze kan het gevoel helemaal klaar om eindelijk aan haar baby. Zorgen en angsten kunnen oppervlak tegen het einde van de zwangerschap, soms manifesteren zich als pijn en pijn in de rug, nek of schouders. De toekomstige mama kan verzekeren dat het einde nabij is. Op dit punt bezoekt ze haar arts of verloskundige wekelijks.

Fysieke pijnen

De lage rug, de buik, de baarmoeder en de baarmoederhals alle voelen het grote gewicht van de baby. Sommige moeders voelen de baby "drop" of "lichter" — met andere woorden, ze voelen de baby verplaatsen naar station voor naderende arbeid. Dit plaatst nog meer druk op de blaas, de verhoging van de noodzaak om te urineren en waardoor het moeilijk slapen 's nachts. Als de baby druppels, ischias en ronde ligament pijn die gebruikelijk is in het derde trimester dreigt toe te nemen. Op dit punt vinden veel moeders het moeilijk te liggen plat op hun zijden, in plaats daarvan te kiezen om te slapen op een helling. Braxton Hicks contracties kunnen toename van de negende maand, de voorbereiding van het lichaam voor echte weeën van arbeid.

Emotionele pijn

Zoals fysieke pijnen het moeilijk voor de moeder om te slapen maken, kan ze vinden zichzelf omhoog laat bij nacht zorgen te maken over de naderende geboorte of de logistiek van de zorg voor een baby. Veel moeders voelen de drang om te "nest"-- of bereiden en bevriezen van maaltijden, doen wasserette en diep reinigen het huis--tijdens de negende maand, volgens Info van de zwangerschap. Dit is een evolutionaire reactie op dreigende arbeid. Hoewel dit misschien een welkom uitbarsting van energie voor sommige, moeten zwangere vrouwen oppassen niet te overdrijven.

Manieren om te gaan

Prenatale yoga is een uitstekende manier om te verlichten van zowel de fysieke en emotionele pijnen van de negende maand. Een wandeling of zwemmen zachtjes oefeningen van het lichaam en kalmeert de geest. Zwangere vrouwen moeten extra aandacht besteden aan hydratatie en ervoor te zorgen dat hun vitamine en minerale inname is voldoende. B-vitamines, ijzer, calcium en magnesium zijn van cruciaal belang gedurende de zwangerschap en met name tegen het einde.

Behandelingen

Sommige zwangere vrouwen kunnen aanvullende behandelingen met hun artsen of verloskundigen bespreken. Acupunctuur en massage beide verlichten fysieke en emotionele maladies die is gekoppeld aan de negende maand van de zwangerschap.

Waarschuwing

Pijnen en pijnen zou een teken zijn van arbeid, vooral bij negen maanden dracht. Volgens «««Babycenter.com, als de pijnen omwikkelafstand van terug naar voorzijde of komen en gaan met regelmatige tussenpozen de moeder eigenlijk mogelijk in arbeid. Haar water kan ook breken, of ze kan merken bloedige vaginale afscheiding. In ieder geval moet ze haar geboorte-professionele onmiddellijk contacteren.


gerelateerde artikelen