Camping in Shakopee, Minnesota in de buurt van Valleyfair

August 11

Camping in Shakopee, Minnesota in de buurt van Valleyfair

Kamperen in Shakopee, Minnesota, brengt u dicht bij de natuur, de Minnesota River en de Valleyfair Amusement Park. Er zijn vele paden te verkennen in de State Park en vele ritten naar op op Valleyfair. Andere attracties in de buurt zijn wanneer je kamp in Shakopee, Minnesota.

Geografie

Shakopee is een stad die is 23 mijl ten zuidwesten van het centrum van Minneapolis, Minnesota, en is op de rivier Minnesota. Het is op de regionale huisvermaak zoals Valleyfair Amusement Park en Soak stad.

Camping

Enkele campings in het gebied Shakopee zijn slechts een mijl van Valleyfair; sommige campings bieden goedkope kaartjes van de Valleyfair. Er zijn camping faciliteiten die hook-up en primitieve campings en RV parken bieden waar er verharde oppervlakken voor doorhaling en grote-rig toegang.

State Park

De Minnesota Valley State recreatiegebied is in Shakopee is 12 mijl van Valleyfair en biedt natuurlijke amusement en het hele jaar door activiteiten. Volgens de Minnesota Department of Natural Resources, de multi-gebruik Minnesota Valley trail loopt parallel aan de rivier Minnesota en het gebied is ideaal voor wandelen, fietsen en paardrijden in de zomer en langlaufen, snowmobiling in de winter. Er is ook camping beschikbaar in één van de vele rustieke campings.

Demografie van Valleyfair

Valleyfair opende zijn deuren in 1976 met 20 attracties op 26 hectare. In 2010 het pretpark nu beslaat 90 hectare en omvat meer dan 75 ritten, een 7 hectare geniet stad Waterpark en het Imax-theater. Een picknick inham is buiten de poorten met picknicktafels en grills, omdat buiten eten en drinken in het park kunnen niet worden gebracht.

Andere attracties in de omgeving

Kamperen in Shakopee, Minnesota is in de buurt van Valleyfair en diverse andere plaatselijke attracties. U kunt een dag op het attractiepark en een andere dag doorbrengen op Mystic Lake Casino, Mall of America, Canterbury Park Racetrack en kaart Club of de historische Downings Landing Museum. Tijdens een rondleiding bij het museum ontmoet met tolken portretteren die de mensen die misschien hebben geleefd in de vallei van de rivier Minnesota tussen 1840 en 1890. De tolken jurk van periode kleding en praten over hun dagelijkse leven. Bezoekers kunnen ook maken ambachten of ouderwetse spelletjes spelen.


gerelateerde artikelen