Wat soort Creatine Is het beste?

August 19

Wat soort Creatine Is het beste?

Creatine supplementen kunnen u helpen bouwen grotere spieren sneller. Het verbetert de spiercontracties tijdens een training en helpt ook de spieren meer water voor een omvangrijker uitstraling behouden. Als je voor een supplement van de creatine toe te voegen aan uw dieet en lichaamsbeweging regime winkelen, kunnen de tientallen producten op opslagplanken verwarrend zijn. Weten precies wat voor soort aanvulling op zoek naar voordat u een supplement van de creatine.

Creatine vorm

In het algemeen vindt u creatine gezondheid supplementen samengesteld uit vijf soorten creatine: creatine citraat en ester van de creatine, creatine malaat, creatine monohydraat, creatine fosfaat. De monohydraat vorm van dit supplement het meest is onderzocht, meldt de McKinley Health Center en daarom heeft de meest gedocumenteerde resultaten. Bovendien, creatine monohydraat komt goedgekeurd als "voorkeur" vorm van creatine door "Mannen Fitness" tijdschrift.

Administratie formulier

Uw dosis van creatine kan worden geleverd in drie voorkomende vormen: als een poeder, als een kauwtabletten tablet of als een capsule. Als u uw creatine meng met een drankje of een andere gezondheid supplement zoals een eiwit shake wilt, kan de poedervorm vorm opleveren als de beste keuze. Voor het gemak zijn tabletten of pillen het beste.

De grootte van de dosering

Bij het starten van uw creatine doseringen, willen nemen 5 g van creatine vier keer per dag gedurende zeven dagen. Nadat deze fase week lang laden overschakelen naar slechts 5 g per dag. Iets meer dan dit kan leiden tot een risico voor de gezondheid. Controleer de grootte van de dosering op de fles van het supplement van de creatine en voorkomen dat alle producten die adviseren het nemen van overdreven hoeveelheden van deze aanvulling.

Toevoeging van suiker

Sommige creatine producten komen verbeterde met eenvoudige suikers of zetmeel. Creatine nemen in combinatie met koolhydraten helpt verbeteren hoe je lichaam absorbeert dit gezondheid supplement. Als u niet problemen jezelf wilt met je creatine met koolhydraten zoals vruchtensap in paren rangschikken, desgewenst kunt u om te kiezen van een supplement van de creatine die wordt geleverd met een koolhydraat voorgemengde.

Extra toeslagen

Het is niet ongewoon om te vinden van creatine supplementen verbeterd met andere potentieel nuttige stoffen, met inbegrip van L-glutamine, taurine en vitaminen. Voor sommigen, kunnen deze de aantrekkingskracht en de voordelen van het product verbeteren met name bij het vergelijken van twee of meer andere creatine producten. Praktijk voorzichtig; om te voorkomen dat interacties met andere supplementen of medicijnen die je neemt, of complicaties bij een reeds bestaande hygiƫnische omstandigheden, door een arts te raadplegen voordat u creatine toevoegt aan uw regime.


gerelateerde artikelen