Hoe te steriliseren Body Jewelry

November 13

Hoe te steriliseren Body Jewelry

Lichaam sieraden versiert niet alleen uw oorlellen en navel, maar soms enkele andere, zeer privé delen van uw lichaam. Zo, zij moeten worden schoongehouden om u gezond en vrij van infectie. Wrijven alcohol is een gemeenschappelijke huishoudelijke steriliserende agent, maar het kan irriteren de huid en verkleuren uw sieraden. Eenvoudig wassen is alles wat die u hoeft te doen om te steriliseren van uw lichaam sieraden en onderhouden schone doordringende sites.

Stap 1

Steriliseren lichaam sieraden die niet voor tongue piercings met antibacteriële zeep gebruikt wordt. Wassen elk stuk in warm water en zeep, schuimeigenschappen en spoelen gedurende ten minste drie minuten om zeker te zijn dat alle puin is verwijderd.

MayoClinic.com stelt uw sieraden zwabberen met vochtige katoenen wissers te verwijderen alle korst aangelegenheden die tijdens het wasproces blijft.

Stap 2

Schone tong ringen en andere mondelinge sieraden en juwelen met mondwater. Sanitize uw mond door zwiepende mondwater gedurende ten minste 30 seconden na elke maaltijd. Verwijderen van uw sieraden en geniet in een klein kopje mondwater gedurende enkele minuten voor een meer grondige reiniging.

Antiseptisch mondwater is ontworpen om ziektekiemen te doden en metalen sieraden alsook zal steriliseren. Alcoholvrije mondwater gebruiken om te voorkomen dat verkleuring van acryl items.

Stap 3

Opnieuw invoegen van uw lichaam sieraden onmiddellijk na sterilisatie om het risico van bacteriën te herbergen. Als u ervoor kiest niet te dragen van uw decoratieve stukken, droog ze met een zachte handdoek en winkel in een schone recipiënt nadat u klaar met sterilisatie bent.

Wat die u nodig hebt

  • Antibacteriële zeep
  • Mondwater
  • Katoenen wissers

gerelateerde artikelen