Hoe Tweeze wenkbrauwen zonder pijn

October 30

Hoe Tweeze wenkbrauwen zonder pijn

Uw wenkbrauwen zijn het frame dat u wilt uw ogen en gezicht. Creëren van de meest aantrekkelijke vorm en uitroeiing van de verdwaalde haren kunnen helpen dit frame op haar best zien. Pincet de wenkbrauwen kan een goedkope en snelle manier om uw wenkbrauwen in de juiste vorm, maar er is één nadeel aan het pincet de wenkbrauwen: de pijn die kan begeleiden bij het trekken van die kleine haren uit de follikel. Bepaalde tips u helpen om het minimaliseren van pijn tijdens het maken van mooie wenkbrauwen.

Stap 1

Neem een over-the-counter pijn reducer, zoals paracetamol of ibuprofen, ongeveer een uur voordat het pincet om te helpen minimaliseren pijn.

Stap 2

Neem een douche of een warme handdoek plaats over het gezicht gedurende ten minste vijf minuten voordat de pincet. De warme temperaturen helpen openstellen van de haarfollikels, waardoor wenkbrauw haren makkelijker te verwijderen. Droog de wenkbrauwen alvorens pincet, als bevochtigd haar kunnen echter moeilijker te grijpen.

Stap 3

Pak de huid rond de wenkbrauw en trek deze strak zodat u kunt het gewenste tweeze evenals minimaliseren uitglijden wanneer u tweeze haar best te identificeren.

Stap 4

Tweeze van het haar, trekken in de richting van de haargroei. Na het haar patroon voorkomt ingegroeide haren en vermindert pijn, volgens de website van schoonheid en persoonlijke verzorging. U moet het haar zo spoedig mogelijk tot een minimum beperken van trauma aan het gebied trekken.

Stap 5

Pat het gebied dat u alleen tweezed meerdere malen met uw wijsvinger om te minimaliseren onmiddellijk het venijn dat na het pincet optreedt.

Stap 6

Het ijs van het gebied dat u enkel tweezed om te sluiten van de follikel, minimaliseren van zwelling en pijn verminderen. Wikkel het ijs in een handdoek om te voorkomen dat direct aanraken van de huid. Ook kunt u toepassen cool theezakjes het gebied na de pincet om te kalmeren het getroffen gebied. Zorg ervoor dat u uw pincet desinfecteren na elk gebruik door inweken hen in alcohol om te voorkomen dat invoering van bacteriën in een open haarfollikel.

Tips

  • U kunt in een paar goede pincet nauwkeurig grip en trek de haren. Kies een schuine pincetten met kleine grip pads op de uiteinden voor de beste precisie. Vermijd het kopen van een pincet met een botte punt als dit kan moeilijk te grijpen van haren en ertoe leiden u dat kan te trekken uit meerdere haren tegelijk.

Wat die u nodig hebt

  • Ijsblokjes
  • Over-the-counter pijnstiller
  • Pincet

gerelateerde artikelen