Wat ziet er beter uit: Potlood of poeder voor je wenkbrauwen?

April 29

Wat ziet er beter uit: Potlood of poeder voor je wenkbrauwen?

Poeder of potlood voor uw wenkbrauwen te selecteren is afhankelijk van het effect dat je wilt bereiken. De dikte van de wenkbrauw haren zullen ook een bijdragende factor. Beide methoden kunnen u geven een dramatische resultaat afhankelijk van hoe sterk je het toepast.

Natuurlijk ogende wenkbrauwen

Definiƫren van een natuurlijk ogende wenkbrauw is best gedaan met poeder om de meest realistische resultaat te bereiken. Terwijl de leercurve langer dan met een potlood is, heeft de toepassing lijkt op de zachte textuur van de wenkbrauw haren, als correct met behulp van een schuine wig penseel wordt toegepast. Na het definiƫren van uw wenkbrauwen met lange lijnen met schuine borstel, gelden verschillende individuele, haar-achtige lijnen op de huid. De meest voorkomende fouten zijn over de toe te passen en te donker voor de kleur van een poeder gebruiken. De meeste mensen vereisen een schaduw van taupe of bruin. Een kleur gebruiken die heeft geen rood in, tenzij u een roodharige.

Dunne wenkbrauwen

Voor sparse wenkbrauw haren--meestal op dunne wenkbrauwen--kan een potlood u helpen bereiken een realistisch resultaat. Een potlood kun je tekenen van elk extra haar individueel, in plaats van de algemene vorm bereikt met poeder. Beginnen met een kleur die dicht bij of gewoon aan de lichtere kant van uw natuurlijke wenkbrauw kleur en individuele haren trekken. Verscherp de punt zodat kunt u kleine, scherpe lijnen tekenen. Deze methode herschept de textuur van haar.

Wenkbrauw methoden combineren

Voor de beste resultaten, een lichte lijn van poeder in een tint die gelijk is aan of iets lichter dan je wenkbrauwen te toepassen. Sleep een wig borstel over de hele vorm. Ga over deze eerste lijn door tekening individuele haar lijnen met een potlood voor een realistische afwerking.

Het kiezen van uw Brow Effect

De vorm van wenkbrauwen kan u helpen beslissen welke methode te gebruiken. Dunne wenkbrauwen zal beter worden geaccentueerd met potlood. Dikke wenkbrauwen wellicht slechts een paar lijnen te vullen met poeder op de boog. Voor wenkbrauwen die alleen een paar haren aan weerszijden ontbreken, tekent u met een vochtige, dunne liner borstel en poeder.


gerelateerde artikelen