Hoe op te heffen witte bloem, suiker & transvetten uit voeding

November 6

Bewerkte voedingsmiddelen zijn voorzien van tal van verborgen gevaren. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention bevatten voedingsmiddelen toegevoegde suikers over het algemeen minder voedingsstoffen dan voedsel zoals fruit dat natuurlijk voorkomende suikers hebben. Witte bloem mist de onoplosbare vezels en complexe koolhydraten gevonden in volkoren meel; transvetten verhogen uw niveaus van low-density lipoprotein cholesterol, verhogen het risico van coronaire hart-en vaatziekten. Elimineren van deze voedingsmiddelen uit uw dieet is moeilijk, omdat ze zo alomtegenwoordig, met name in Graanpreparaten. Maar het kan worden gedaan.

Stap 1

Kook je eigen eten waar mogelijk. Dat is de beste manier om ervoor te zorgen dat geen toegevoegde suiker, witte bloem of transvetten erin gegaan.

Stap 2

Lees de lijst van de ingrediënten op het voedsel dat u koopt. Zoek naar woorden zoals "verrijkte bloem" of "meel" dat u tip uit op het feit dat het voedsel bevat witte bloem; Als de bloem uit volkoren bestaat, zal het zeggen. Woorden als "high-fructose corn syrup", "invert suiker," "lactose," "maltose," "maïs zoetstof" en "fructose" alle signaal de aanwezigheid van toegevoegde suikers. Als u de woorden "gedeeltelijk gehydrogeneerde" ziet, aanwijzingen het u het bestaan van transvetten in het voedsel.

Stap 3

Krijgen kieskeurig in restaurants. Vraag of er witte bloem of suiker in het voedsel dat u bestelt en of het voedsel wordt gekookt in trans vet vrije olie. Stuur het voedsel terug als het smaakt als er witte bloem of toegevoegde suiker daarin, of als je niet gelooft dat het werd gekookt in gezonde olie.

Stap 4

Kijk uit voor natuurlijke bronnen van transvetten, inclusief melk, melkproducten en vlees (en voorkomen).

Stap 5

Bekijk wat je drinkt: Zorg ervoor dat de voeding etiketten op uw dranken, te lezen. Velen van hen hebben toegevoegde suiker.


gerelateerde artikelen