Hoe u kunt helpen kinderen en tieners voorkomen Anorexia

January 29

Een of twee van elke 100 kinderen in de Verenigde Staten heeft anorexia nervosa, een eetstoornis die gekenmerkt door een intense angst voor gewichtstoename en een vertekend beeld van iemands lichaam, volgens KidsHealth.org. Mensen met anorexia vaak ernstig beperken het voedsel dat zij eten en overdreven zou kunnen uitoefenen. Anorexia komt meestal in hoog-bereikt witte vrouwen, volgens Medline Plus, maar iedereen kan het ontwikkelen van een eetstoornis. Hoewel eetstoornissen kan niet altijd worden voorkomen, stimuleren van gezonde eetgewoonten en een positief imago van het lichaam kan helpen kinderen en tieners voorkomen anorexia.

Stap 1

Lof kinderen en tieners voor hun prestaties en kenmerken, niet alleen hun uiterlijk. Bijvoorbeeld, complimenteren hen om hun huiswerk te doen zonder dat wordt gevraagd, wordt aardig voor een broer of zus, ondersteuning van een vriend of spelen hard in een spel van sporten. Als kinderen of tieners negatieve opmerkingen over zichzelf maken, gerust en geeft een contrapunt.

Stap 2

Vermijd kritiek op je eigen lichaam. Ouders stellen een krachtig voorbeeld, en als je altijd op een dieet, gezeur over je lichaam of klagen over hoeven te oefenen, zal uw kinderen internaliseren die ideeën. In plaats daarvan raadt de waarde van uw lichaam voor wat het doen kan, KidsHealth.org. Bijvoorbeeld, in plaats van negatieve opmerkingen over uw dijen, zeggen dat je dankbaar dat u kunt wandelen rond het park.

Stap 3

Het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten als een familie. Stimuleren van kinderen en tieners om te ontbijten en proberen te eten diner samen als een familie. Bieden een gezonde, evenwichtige voeding. Niet gaan op "JoJo" diëten of maaltijden overslaan, en als uw kind wil proberen een andere voeding, zoals een vegetarisch dieet, ondersteunende, raadt KidsHealth.org.

Stap 4

Bespreek hoe de organen worden afgebeeld in de media. Tijdschriften, TV shows en films vaak dunne vrouwen als glamoureuze en mooi, die stimuleren kunnen kinderen en tieners te willen kijken zo te portretteren. Zorgen dat kinderen en tieners, weten dat de meeste vrouwen niet zijn dat dunne, een waaier van lichaamsvormen en maten zijn gezond en normaal, en afbeeldingen in tijdschriften en advertenties kunnen digitaal gemanipuleerd.

Waarschuwingen

  • Praat met een arts als u vermoedt dat uw kind of tiener een eetstoornis kan hebben. Vroege interventie kan helpen mensen met eetstoornissen herstellen sneller. Tekens van anorexia omvatten gewichtsverlies, een obsessie met tellen of koudebehandeling voedsel, depressie, sociale terugtrekking en gevoel koude de allertijden.

Tips

  • Als u zich zorgen dat uw kind of tiener overgewicht zou kunnen zijn, neem ze mee naar de dokter, raadt aan de University of Michigan Health System. Zet uw kind niet zonder overleg met een arts op een dieet. Als uw kind een gewicht-probleem heeft of advies over gezond eten moet, houden de nadruk op hun gezondheid, niet hun gewicht.

gerelateerde artikelen