How to Get Rid van gordelroos

November 14

How to Get Rid van gordelroos

Gordelroos, ook bekend als herpes zoster, raakt 25 procent van de Amerikanen meer dan 40, volgens 2010 informatie van het National Institute of Neurological Disorders en beroerte. In de meeste mensen presenteert de ziekte met pijn, brandend of tintelend gevoel rond de rug en romp, twee tot drie dagen later gevolgd door de verschijning van een pijnlijke, zinderende uitslag strekking waterpokken. Nemen van antivirale middelen om zich te ontdoen van gordelroos kan verminderen de ernst en de duur van uw klachten, evenals uw risico van het ontwikkelen van een gordelroos-gerelateerde chronisch pijnsyndroom genaamd postherpetic neuralgie. Als het niet lukt een afspraak met uw arts meteen, als je niet een kandidaat voor antivirale middelen, of als uw symptomen blijven bestaan ondanks antivirale geneesmiddelen, adviseert de American Academy of Family Physician probeert over-the-counter medicatie en het toepassen van een azijn-water kompres.

Maak een afspraak met uw arts

Stap 1

Bellen met uw arts en vraag een afspraak. Hebben uw agenda, een stuk papier en een pen handig wanneer u belt, in het geval dat u moet noteren van instructies.

Stap 2

Maak een lijst van de doses en de namen van alle medicijnen die u momenteel neemt, met inbegrip van over de toonbank en actueel medicatie.

Stap 3

Aankomen op uw afspraak minstens 10 minuten te vroeg. De lijst die u hebt aangebracht, samen met uw ziekteverzekeringskaart, identificatie en een methode van betaling te brengen.

Stap 4

Praat met uw arts over uw symptomen. Vragen of antivirale middelen zoals aciclovir, valacyclovir of famciclovir geschikt voor u zijn.

Stap 5

Vul uw recept onmiddellijk, als u een ontvangt. Vraag uw apotheker over eventuele speciale instructies of aanbevelingen.

Stap 6

Neem medicatie zoals voorgeschreven, voor zolang gericht. Stoppen met drugs voordat u een volledige cursus hebt voltooid, kan uw risico voor postherpetic neuralgie verhogen.

Behandeling van de jeuk

Stap 1

Was uw handen.

Stap 2

Mix 1tbsp. witte azijn in 1 kopje koud water.

Stap 3

Geniet van een zachte, schone doek zoals een luier, het oude blad of de tee shirt in de azijn-water-oplossing.

Stap 4

Drape doek losjes over uw uitslag tot doek niet langer koel voelt.

Stap 5

Verwijder doek en laat huiduitslag in de lucht droog.

Waarschuwingen

  • Hoewel er een vaccin dat gordelroos kunt voorkomen, zal het niet helpen u get rid van gordelroos, zodra je ze al hebt.

Tips

  • De American Academy of Family Physicians beveelt ook aan een over-the-counter medicatie zoals paracetamol, ibuprofen en medicinale anti-jeuk lotion.

Wat die u nodig hebt

  • Kalender
  • Telefoon
  • Pen of potlood
  • Papier
  • Witte azijn
  • Meten van lepels
  • Maatbeker
  • Schone, zachte doek

gerelateerde artikelen