Activiteiten voor tieners in Monterey, Californië

June 2

Activiteiten voor tieners in Monterey, Californië

Voor zo'n een klein stadje biedt Monterey, Californië veel te doen. Met de natuurlijke schoonheid van Monterey Bay, een historische rijkdom van haar rol als Californië's eerste hoofdstad en tal van leuke toeristische activiteiten, Monterey heeft een goede mix van attracties voor tieners. Of u een overstap naar dit pittoreske gedeelte van de Californische kust of net van plan een bezoek overweegt, uw tieners zal waarschijnlijk genieten van hun tijd in het gebied.

Zie sommige Sea Life

Kinderen en jongeren met een interesse in mariene biologie krijg echt erin op het Monterey Bay Aquarium (montereybayaquarium.org), die verschillende praktische programma's voor tieners gedurende het hele jaar aanbiedt. Als u niet in Monterey lang genoeg voor uw tiener toe te passen voor deze concurrerende programma's, kunt u nog steeds genieten van het verkennen van het aquarium samen. Het aquarium heeft gratis WiFi, zodat tieners kunnen gemakkelijk het posten van foto's van schattige otters en mysterieuze kwallen online voor hun vrienden te bekijken. Zelfs tienerjaren met minder-dan-enthousiaste houding dreigen te opgewonden wanneer ze ter plaatse een grijze walvis in het water op een reis van Monterey Bay Whale Watch (gowhales.com). Marine biologen zijn aanwezig op alle reizen naar de excursie vertellen en vragen te beantwoorden.

Toeristische spelen

Deel historisch monument, deel shopping mall, Cannery Row (canneryrow.com) is een must-do voor tieners, die waarschijnlijk om hun fortuin gelezen door Miss Laurie waarderen zal, denken van hun weg door de spiegel doolhof en Lazer uitdaging, of het krijgen van een funky, ouderwetse foto genomen op Doc Wenzel van oude tijd portretten. De Cannery Row XD theater trekt lokaal tieners op regelmatige basis met de avond films. Tieners kunnen shop voor Monterey souvenirs bij de eigenzinnige cadeauwinkels langs Fisherman's Wharf (montereywharf.com) voordat u gaat genieten van kommen van clam chowder voor het diner. Krijgen een vleugje van het leven van de beroemdheid Californië op Carmel-by-the-Sea (carmelcalifornia.com), waar uw tiener zou kunnen hebben een harde tijd te beslissen of te verkennen, de super trendy winkels centrum of de prachtige stranden.

Graven in de lokale Scene

Als uw tiener middelbare school leeslijst "Van muizen en mannen" of "Grapes of Wrath" bevat, een bezoek brengen aan het National Steinbeck Center (steinbeck.org). In de John Steinbeck Exhibition Hall, kunnen tieners leren over de writer's leven en hoe het beïnvloed zijn schrijven. Hosting een familie film screening van "Vertigo" voordat u de missie San Carlos Borromeo del Rio Carmelo (carmelmission.org bezoekt), misschien van uw tiener interesse in de historische Spaanse missie stimuleren. De missie van de San Juan Bautista daadwerkelijk gebruikt in de film is verder landinwaarts, maar de twee hebben soortgelijke vibes. Bij de Monterey Public Library tiener Zone (monterey.org), kunnen tieners bladeren van nieuwe boeken, online surfen, werken aan ambachtelijke projecten of gewoon rondhangen met hun leeftijdgenoten.

De omgeving verkennen

Kinderen moeten minstens leeftijd 12 te peddelen op het Monterey Bay kajaks (montereybaykayaks.com) Elkhorn Slough Natural History Tour, dus zal niet tieners krijgen geïrriteerd door tal van kleine kinderen. De 3-uurs-peddel neemt kayakers via het estuarium, waar ze kunnen ter plaatse zeeleeuwen, zeehonden en otters zwemmen door. Het is de moeite voor tieners hun duiken om certificatie te krijgen voordat u naar Point Lobos (parks.ca.gov) als de onderwaterwereld bij walvisvaarders en Bluefish baaien is spectaculair.


gerelateerde artikelen