Hoe te repareren van een elliptische NordicTrack

July 10

NordicTrack maakt verschillende modellen van de verschillende elliptische trainer. Elk model heeft sommige basisonderdelen die onderhoud en reparatie vereisen. Dit zijn de pols-sensor, die tracks uw hartslag; de console, die informatie, zoals afstand, tijd en snelheid weergegeven; de pedalen, die bewegen als u uitvoert; de aandrijfriem, die is aangesloten op de pedalen; en de accu, waarmee de elektriciteit voor het uitvoeren van de machine. Voordat u begint met het oplossen en repareren uw elliptische, zorg ervoor dat u verwijzen naar de gebruikershandleiding en zorg ervoor dat begrijpen u elk onderdeel van de machine. Als u nog steeds problemen ondervindt na het uitvoeren van elementaire reparatie, verwijzen naar uw garantie-informatie of de oproep klantenservice.

Hartslag Sensor

Stap 1

De plastic afschilferen. Vaak, de pols-sensor werkt niet omdat er dunne stukken van plastiek links op de grepen nadat de elliptische trainer aankomt. Zodra ze uitgeschakeld zijn, kan de hartslag sensor je hartslag voelen.

Stap 2

De grepen met een zachte doek schoon. Zorg dat u niet aan het gebruik van alcohol, schuurmiddelen of chemicaliƫn op de grepen.

Stap 3

Plaats je handen zodat je handpalmen de bovenste contacten raken en je vingers de lagere contacten van de sensor raken. Als u het tegenovergestelde doen, zal het niet nemen een nauwkeurige hartslag. Houd uw handen op de sensor gedurende ten minste 15 seconden.

Console

Stap 1

Het pak van de batterij opladen door trappen de elliptische trainer gedurende enkele minuten. Houd de knop "Wissen" en de "ENTER" knop op hetzelfde moment tot de console in onderhoudswijze gaat.

Stap 2

Druk op "Enter" om te zien van de verschillende opties voor de console. Kies de andere opties nodig.

Stap 3

Onderhoudsmodus verlaten door de knoppen "CLEAR" en "ENTER" ingedrukt voor een paar seconden.

Pedalen Squeak en Stick

Stap 1

Op het schild van de kant met de schroevendraaier Phillips-head schroeven los. Het schild van kant is aan weerszijden van de pedalen.

Stap 2

Verplaats het schild van de kant iets totdat het raakt niet langer de pedalen. Gebruik de schroevendraaier te Draai de schroeven.

Stap 3

Veeg beneden de pedalen, wielen, rails en kant schild met een schone doek. Zet een lichte coat van siliconen-glijmiddel op de wielen en het spoor.

Versterking en versoepeling van de aandrijfriem

Stap 1

Verwijder de schroeven van de linker- en rechterkant schilden met de schroevendraaier en draaien de zijkleppen uit de buurt van de elliptische trainer. Verwijder de pedaal schijven. Deze zijn aan de buitenkant van de pedalen en zijn vergelijkbaar met wieldoppen.

Stap 2

De GLB-schroeven los en draai de bout van de spanning generator met de inbussleutel. Draai het tot de aandrijfriem--binnen de wielen van de pedalen--niet meer los. Als het te strak, draai de bout van de spanning generator zo nodig.

Stap 3

Retighten van de GLB-schroeven en vervang de zijkleppen. Schroef op de schilden van de kant met de schroevendraaier.

Vervanging van de batterij Pack

Stap 1

Verwijder de schroeven van het schild van de linker kant met behulp van de schroevendraaier. De spil van het schild van de kant van de elliptische trainer.

Stap 2

Ontkoppel de onderste draad van de batterij van de draad van de batterij. De batterij is gelegen onder het schild kant en achter het stuur. Knip de draad banden met de draadknipper en negeren de battery pack.

Stap 3

Zet in het nieuwe pak van de batterij. Hecht de draad van de batterij aan de onderste draad van de batterij.

Stap 4

Swing de kant schild terug en schroef het bij het gebruik van de schroevendraaier.

Waarschuwingen

  • Wees voorzichtig bij het nemen van de schroeven uit dat u niet de zijkleppen doen barsten.

Tips

  • Voor het repareren van uw elliptische, het probleem oplossen.

Wat die u nodig hebt

  • Phillips hoofd schroevendraaier
  • Inbussleutel
  • Draadknipper

gerelateerde artikelen