Pijn in de borst tijdens de oefening

July 11

Pijn in de borst tijdens de oefening

Pijn in de borst tijdens de oefening wordt aangeduid als angina pectoris. Het treedt gewoonlijk op wanneer het hart werken niet genoeg zuurstofrijk bloed krijgt. Zuurstof is nodig voor de productie van energie die werken hartcellen nodig. Een onvoldoende aanbod van zuurstof maakt het belastend voor je hart te pompen en leveren van bloed naar uw lichaam, en pijn op de borst is een symptoom van dit.

Bloedtoevoer naar de kransslagaders

Je hart is ontworpen voor het leveren van bloed naar het hele lichaam, met inbegrip van zelf. De cardiale contractie-vulling cyclus heeft invloed op wanneer uw bloed zuurstofrijk bloed kan ontvangen. Het hart is zo hard werken, de kleine schepen die it zuurstof bloed geven zijn geroteerd door de compressie tijdens de systole en de fase van de contractie van de cardiale cyclus. Daarom kan het hart het bloed tijdens de diastole, de vulling en de rest fase moet alleen ontvangen.

Oorzaken van pijn op de borst

Aangezien uw werkende hart cellen alleen zuurstofrijk bloed tijdens de diastole ontvangen kunnen, moet alle omstandigheden gelijk om te voldoen aan de behoefte. Bijvoorbeeld, als uw diastolische druk hoog is, mei dan uw hart niet zitten kundig ontvangen alle zuurstof nodig. Tijdens de oefening, moet uw diastolische druk blijven het zelfde of te verlagen. Als diastolische druk hoog is, zal de coronaire bloedvaten niet worden uitgezet zo veel als ze kunnen worden. Een toename van de diastolische druk gecombineerd met angina pectoris kan wijzen op een hartprobleem. Een andere oorzaak van de angina kunnen een afgesloten slagader. Een blokkade in een slagader kan ook voorkomen dat je hart krijgen een adequate bloedvoorziening, angina pectoris veroorzaakt.

Beoordeling van angina pectoris

Als u met symptomatische angina pectoris traint, is het OK om te oefenen tot een bepaald punt van pijn, volgens de American College of Sports Medicine. Deze schaal wordt gebruikt door professionals, over het algemeen tijdens een gesorteerde inspanningstest. Het varieert van één tot vier. Een is milde, nauwelijks merkbaar pijn. Twee is matig of hinderlijke pijn. Drie is matig ernstige pijn en vier is de meest intense pijn. Wanneer u een niveau drie bereiken, moet u stop uitoefenen.

Overwegingen

Als u last van angina pectoris heeft, moet u contact opnemen met uw arts en de oorzaak. Het kan zijn dat uw lichaam vertelt u dat iets mis is met je hart. Invoeren van een cardiale rehab programma kan helpen om uw symptomen van angina pectoris. Met regelmatige, begeleide oefening, je hart zich kan aanpassen aan de fysieke eisen. Uw hart kan groeien nieuwe haarvaten om zelf zuurstof, verminderen van haar rust en uitoefening hartslag en verminderen van de bloeddruk rust en oefenen.


gerelateerde artikelen