How to Cook garnalen in de Oven

November 28

How to Cook garnalen in de Oven

Oven gebakken garnalen is één van de betere manieren om te koken van garnalen. Bakken en grillen garnalen oorzaken smaak en vocht verlies, waardoor de garnalen blijken rubberachtige nadat het kookt. Het koken van garnalen in de oven, behoudt de natuurlijke smaken die u genieten zult, lang nadat u klaar bent met eten. Gebruik voor de beste resultaten, verse garnalen, die is niet bevroren en heeft nog steeds zijn schelp. De shell helpt beschermt de smaak, het vocht en de textuur van de garnalen.

Stap 1

Pel de garnalen. Vermijd het kopen van bevroren, gepelde garnalen. De shell behoudt de textuur en de smaak van de garnalen. Pak de benen van de garnalen met uw duim en de wijsvinger en de peel naar links of naar rechts. Het moet het hele reservoir in één proberen opstijgen. Als dat niet het geval is, herhaal totdat u de gehele shell.

Stap 2

Verwarm de oven, de temperatuur instellen tot 450 graden F.

Stap 3

Smelt een stok van boter op het fornuis in een kleine steelpan. De kachel middellange-laag aangezet tot de boter smelt. Verwijder uit hitte.

Stap 4

Vet een ondiepe pan bakken met nonstick kokende nevel en plaats één laag van de garnalen op de pan bakken. Houd de garnalen gescheiden, zodat ze elkaar niet overlappen.

Stap 5

DEP de garnalen met gesmolten boter met behulp van een penseel en seizoen de garnalen naar uw wens. Kruid de garnalen hoe u wenst. "What's Cooking Amerika" beveelt de garnalen met zout, knoflookpoeder, peper en paprika beregening. U kunt ook strooi oude Bay kruiden op de garnalen. Dit is een populaire kruiden gebruikt in Maryland, waar het eten van een verscheidenheid van schaal-en schelpdieren gevangen de Chesapeake Bay is een manier van leven.

Stap 6

Bak de garnalen gedurende 10 tot 12 minuten, draaien de garnalen halverwege koken. Boter niet schar na het aanzetten van de garnalen. Houd er rekening mee dat de garnalen wellicht min of meer kooktijd, zo volgen de garnalen als ze koken. Het volgende is een bakken richtsnoer voorgesteld door "Maryland Seafood Cookbook" door de staat van Maryland ministerie van landbouw: zes tot acht minuten voor kleine garnalen, 10 tot 12 minuten voor kleine en middelgrote garnalen en 15 minuten voor de grote - of jumbo - sized garnalen.

Waarschuwingen

  • Eet geen garnalen als hij ruikt "fishy" of een onaangename geur heeft.
  • Gebruik altijd schone gerechten, gebruiksvoorwerpen en kookgerei om te voorkomen dat voedsel overgedragen ziekten.
  • Was uw handen na het hanteren van de garnalen.

Tips

  • Als u bevroren garnalen, Ontdooi de garnalen vóór het koken. De bevroren garnalen onder koud water totdat ontdooid worden uitgevoerd. Anderzijds laat de bevroren garnalen geniet in een container gevuld met koud water gedurende 10 minuten. Afvoer van het water en vullen van de container elke 10 minuten, tot een maximum van 30 minuten.

gerelateerde artikelen