Hoe te genezen van een kater wodka

November 4

Hoe te genezen van een kater wodka

Wodka is de alcohol van keuze maken veel gemengde dranken. Cranberry en wodka, '' energy drinks '' en wodka, en wodka en tonic zijn alle populaire drankjes die je tijdens een nacht consumeren kunt van drinken of barhopping met vrienden. Wodka heeft helaas ook te kunnen achterlaten als u met een kater de volgende ochtend. Volgens «««MayoClinic.com zijn kater symptomen misselijkheid, braken, hoofdpijn, duizeligheid, bloeddoorlopen ogen, gebrek aan concentratie en gevoeligheid voor licht. Katers genezen zich in 24 uur. Echter, er zijn stappen die u nemen kunt om te helpen genezen een wodka kater.

Stap 1

Worden proactief. Bereid je voor op een nacht van drinken. Dit kan helpen voorkomen dat katers. Het eten van een maaltijd vol met koolhydraten, zoals pasta en brood. Koolhydraten helpen absorberen alcohol en traag dat tarief welke alcohol treedt je bloedbaan.

Stap 2

Drink een vol glas water voordat u naar bed gaat. Water kan helpen uw lichaam van alcohol flush en te voorkomen dat de tekenen van een kater als je wakker de volgende ochtend.

Stap 3

Verblijf gehydrateerd de volgende ochtend. Drink veel water en niet-koolzuurhoudende dranken. Drinken van sportdrankjes om te helpen met het vullen van de elektrolyt niveaus en verhogen uw bloedsuikerspiegel--alcohol kan uw bloedsuikerspiegel te laten vallen. Vermijd koffie, frisdrank en '' energy drinks '', geen kwestie hoe moe je kan voelen. Cafeïne kan u, die de symptomen van een kater kunnen intensifiëren uitdrogen.

Stap 4

Eet lichte maaltijden als u zich misselijk voelt. Gewone pasta, crackers en andere koolhydraten zijn eenvoudig op je buik.

Stap 5

Neem een dosering van over de toonbank pijn medicatie voor uw hoofdpijn, zoals ibuprofen of paracetamol, nadat u iets eten.

Stap 6

Ga terug naar bed voor een paar uur om te helpen slapen uit uw kater. Tijd geneest zelfs de slechtste van katers.

Tips

  • Voorkom katers en gemengde dranken--met inbegrip van die met wodka--vroeg in de nacht te drinken. Schakelen naar bier na een paar drankjes.

Wat die u nodig hebt

  • Over-the-counter pijnstiller
  • Sportdranken
  • Koolhydraten
  • Water

gerelateerde artikelen