Supplementen & vitaminen te nemen terwijl hij op een Low-Carb dieet

August 19

Koolhydraatarme diëten beperken vaak ernstig granen, fruit en groenten. Sommige diëten vruchten niet toestaan in de vroege stadia van het dieet en meest volkorengranen niet toestaan. Bij gebrek aan een hele groep van levensmiddelen, er mogelijk niet voldoende voedingsstoffen ter ondersteuning van de behoeften van uw lichaam. De USDA heeft opgericht een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vitaminen en mineralen die voldoet met de algemene gezondheid van uw lichaam. Supplementen kunnen bijdragen tot het vervangen van ontbrekende voedingsstoffen wanneer u op een koolhydraatarm dieet.

Geschiedenis

Atkins, eiwit macht, Zone en PaNu zijn enkelen van de vele koolhydraatarme diëten. Koolhydraatarme diëten kwam in populaire gebruik tijdens de jaren 1970, toen schreef Dr. Atkins zijn bestseller boek "Dr. Atkins Diet Revolution." Sindsdien hebben veel deskundigen koolhydraatarme diëten van hun eigen ontwikkeld. Volgens Michael Eades, auteur van "Protein Power Lifeplan," werken koolhydraatarme diëten omdat ze na te bootsen de manier waarop jonge mensen in vooraf agrarische samenleving aten. Vroege mensen aten wat ze kon jagen of verzamelen en Dr. Eades en anderen betogen dat menselijke dieetbehoeften nauwelijks zijn geëvolueerd sinds die tijd. Er is weinig behoefte aan granen, welke mensen niet met het eten beginnen tot nadat ze agrarische gemeenschappen ontwikkelde.

Voedingstekorten

In "Dr. Atkins 'nieuwe dieet revolutie," zegt Robert Atkins moderne diëten die sterk afhankelijk zijn van verwerkte voedingsmiddelen en voedingswaarde failliet zetmeel en suikers hebben verlaten mensen tekort aan essentiële vitaminen en mineralen. Dr. Eades gaat akkoord en beide suggereren het nemen van een multivitamine tijdens de vroege stadia van een koolhydraatarm dieet. Beide artsen stellen ook voor dat als je een verscheidenheid van toegestane voedingsmiddelen binnen het dieet eet kunt u de ADH van alle essentiële vitaminen en mineralen nodig voor de gezondheid.

Vezel tekortkomingen

Critici van koolhydraatarme diëten zeggen dat de toegestane voedingsmiddelen niet bevatten genoeg vezels, die essentieel is voor gastro-intestinale stoornissen zoals diverticulitis en constipatie. Aanvullende fiber kan helpen. Bent u op een koolhydraatarm dieet, neem contact op met uw arts over haar aan te vullen met vezel.

Atkins aanbevelingen

Atkins heeft hun eigen producten die zij dat u nemen adviseren terwijl u op het dieet bent. Ze verkopen een multivitamine, multimineral supplement. Dr. Atkins beveelt ook aan verschillende andere supplementen voor de behandeling van de specifieke voorwaarden die zich in de loop van het dieet voordoen kunnen, met inbegrip van psyllium husk voor constipatie, L-glutamine waarmee suiker cravings, L-fenylalanine en L-tyrosine voor honger, taurine en asperges tabletten voor vochtretentie, sublinguale B12 voor vermoeidheid, inositol voor nervositeit en magnesium of Valeriaan voor slapeloosheid.

Proteïne Power aanbevelingen

In "Protein Power Lifeplan," suggereert Dr. Eades dat mensen genoeg zonlicht niet voor passende niveaus van vitamine D, krijgen dus hij suppletie, adviseert bent u niet in staat om voldoende zon. Hij adviseert ook ter aanvulling van magnesium, omdat veel mensen tekort aan dit mineraal zijn. Andere aanbevelingen bevatten visolie, vitamine C, vitamine E en co-enzym Q10 en alpha-lipoic acid.


gerelateerde artikelen