Camper Camping in Death Valley

August 4

De toepasselijk genaamde Death Valley National Park in de regio van de Mojavewoestijn van Californië kunt RV in de meeste van haar campings camping. Die wordt beheerd door de National Park Service bevatten geen aansluitingen, maar het aanbod van campings is overvloedig. Als u stromend water en elektriciteit wilt, hebt u voor een verblijf in een van twee particuliere bediende campings in het park, maar vlekken er zijn beperkt.

Park bediende campings

Bezoekers kunnen kiezen uit vier ontwikkeld, bediende park Death Valley campings (nps.gov)--Furnace Creek, Mesquite voorjaar, zonsondergang en Texas voorjaar--waarmee RV camping en hebben dump stations. Deze campings hebben ook flush toiletten en drinkbaar water, maar geen water of elektrische aansluitingen. De meeste sites omvatten ook vuurkuilen en picknicktafels. Wildrose Camping ook RVs staat, maar wordt beschouwd als primitieve, met pit toiletten en geen dump station. De Emigrant, mahonie plat en Thorndike campings bieden tent camping alleen.

Reserveringen en beschikbaarheid

Het hoogseizoen camping in Death Valley is tussen de maanden oktober en April; de meeste toeristen Vermijd de hoge hitte de rest van het jaar. Furnace Creek, Wildrose en Mesquite voorjaar zijn jaar geopend, terwijl zonsondergang en Texas voorjaar alleen tussen oktober en April opent. U kunt boeken een plek van tevoren op Furnace Creek, die reserveringen tussen oktober en April accepteert. Alle andere kamperen in het park is beschikbaar op basis van eerst komt, het eerst maalt.

Camping regels

U kunt kamperen met acht personen en brengen twee voertuigen of een camper per camping park bediende. Groep-campings die geschikt voor maximaal 40 personen toegestaan RVs niet. U kunt geen hout van het park voor branden, maar brandhout op de kachelpijp Wells en Furnace Creek algemene winkels kunt kopen. De camping limiet is 14 dagen per jaar op Furnace Creek en 30 dagen per jaar in de rest van het park. U kunt het uitvoeren van generatoren alleen tussen 7 uur en 19.00 uur huisdieren zijn beperkt tot vier per camping en zes voet op een leiband moeten worden gehouden of korter te allen tijde. U moet beschikken over huisdier afval in een prullenbak.

Privé campings

Uw beste weddenschap voor aansluitingen zodat u comfortabeler RV, camping in Death Valley is een van de twee privé bediende campings binnen de grenzen van het park. Panamint Springs Resort (panamintsprings.com) is aan de westkant van het park, terwijl kachelpijp Wells RV Park (escapetodeathvalley.com) op het gebied van de kachelpijp in het centrale deel van Death Valley. Spots met aansluitingen zijn beperkt, maar u kunt uw site op voorhand reserveren. Beide campings hebben algemene winkels waar u kunt stock-up op leveringen.


gerelateerde artikelen