Braken met tandjes

August 18

Braken met tandjes

Tandjes introduceert een kind aan een geheel nieuwe reeks van sensaties, volgens de website BabyCenter. Dit keer kan worden taai op zowel baby's en ouders. Het kan komen met vele tranen en slapeloze nachten. Wanneer de symptomen verder gaan dan gewoon pijnlijk tandvlees, kan dat duiden op een probleem, zoals besmetting. Als uw kind heeft zijn braken, praat met uw kinderarts voor counsel.

Baby tanden

De tanden van de baby beginnen te ontwikkelen terwijl uw kind nog in de baarmoeder. Op dit punt, ze staan bekend als tand toppen en blijven begraven in het tandvlees. Tussen de leeftijd van 4 tot en met 7 maanden, zal de onderste twee middelste tanden beginnen te snijden door het oppervlak van het tandvlees. Bij de geboorte zijn tandvlees glad. Wanneer de tanden beginnen te pushen, knippen ze het tandvlees. Nieuwe tanden brengen een nieuwe structuur in de mond van uw kind dat kan verwarrend zijn, samen met de pijn als de tanden uitbarsten.

Tekenen van tandjes

Het is niet ongewoon om fysieke effecten van tandjes krijgen te zien, maar niet braken is meestal gekoppeld aan deze verandering. Wat u zou kunnen vinden rond deze tijd is kwijlen, moeilijkheid, voeding, gezicht huiduitslag en de noodzaak om te bijten op iets. De noodzaak om te bijten is een reactie op tanden knippen door het tandvlees. Facial huiduitslag kunnen irritatie van het kwijlen. De pijn kan maken het kind kieskeurig en invloed slapen gewoonten. Een baby tandjes wellicht een low-grade koorts en diarree.

Braken

Er is enige discussie over de specifieke symptomen van tandjes. Het is onduidelijk waarom sommige baby's zieker dan anderen krijgen. In het algemeen, koorts, braken en andere griep-achtige symptomen zou suggereren dat iets anders mis is. Braken kan worden veroorzaakt door problemen eten. Wanneer de peuter tenslotte eten voelt, kan zij te snel eten. Als de baby niet in staat om voedsel of vloeistoffen af te houden is, neem dan contact op met uw kinderarts Voorkom uitdroging.

Dingen om te overwegen

Het is essentieel dat u vermijdt af elke kwestie die uw kind om de tandjes heeft te schrijven. Dit kan ertoe leiden dat u te missen tekenen van een echte medische aandoening. Bijvoorbeeld, een baby op zijn oor trekken tandjes kan worden maar ook een oorontsteking hebben. Koorts is een aanwijzing voor infectie en moet niet worden genegeerd. Een baby die niet kan houdt u vloeistoffen kan worden gedroogd. Wat lijkt te zijn van bijwerkingen van tandjes daadwerkelijk kan een ziekte. In geval van twijfel, hebben de arts de baby controleren.


gerelateerde artikelen