Kruk waterontharder veilig is voor kinderen?

November 30

Kruk waterontharder veilig is voor kinderen?

Kinderen kunnen lijden aan constipatie wanneer geharde ontlasting moeilijk of pijnlijk om te passeren. Onbehandeld, kan de voorwaarde worden chronische, naarmate een kind angstig van ontlasting wordt en in zijn ontlasting houdt. Kruk weekmakers en andere remedies kunnen veilig helpen verlichten de symptomen van obstipatie en uw kind aan regelmaat terugkeren.

Oorzaken van obstipatie

Obstipatie treedt op wanneer uw kind niet genoeg vocht in haar afvalmateriaal hoeft geschiedde het gemakkelijk. De spieren in de lagere darm en rectum van uw kind kunnen worden uitgerekt out of zwak van bedrijf in grote hoeveelheden van geharde ontlasting, waardoor het moeilijk is om de ontlasting uit haar lichaam. Persen tijdens de ontlasting kan uw kind rectum te ontwikkelen van kleine pijnlijke kloven, waardoor haar te worden bang voor ontlasting en achterhouden van haar ontlasting, verergeren de toestand.

Symptomen van obstipatie

Uw kind kan worden verstopt als hij passeert van minder dan twee krukken per dag, te stam lijkt rood in het gezicht tijdens het poepen, over een buik pijn klaagt, ongewoon prikkelbaar of huilerig is of weigert te eten. Andere tekenen van constipatie zijn harde, donkere of getint bloed krukken of, bij een zuigeling, krampachtige opstelling van de benen tijdens de ontlasting.

Kruk weekmakers

Zetpil kruk weekmakers voor kinderen zijn beschikbaar voor aankoop zonder een voorschrift bij uw lokale apotheek of drogist. De kleine, raket-vormige capsules zijn gevuld met glycerine, die anale voering van uw kind smeert als goed in het rectum ingevoegd. Vloeibare glycerine is een andere vorm van Kruk waterontharder die u in het rectum neerzetten kunt te helpen los en verlichten van de passage van ontlasting beïnvloed. Hoewel over het algemeen veilig zijn, moet u alleen over-the-counter kruk weekmakers gebruiken op advies van uw kinderarts en niet meer dan een paar dagen op een tijd.

Andere Remedies voor constipatie

Voeden van uw kind een vezel-rijk dieet, met inbegrip van zemelen, hele granen en bladgroenten, en verhogen de hoeveelheid water die hij drinkt om te helpen los van zijn darmen en spijsvertering. Oefening helpt bij een goede spijsvertering, dus zorg ervoor dat uw kind elke dag blijft bewegen. Gebruik natuurlijke laxeermiddelen, zoals pruimen, verdund snoeien sap of gepureerd, peren, perziken en pruimen te helpen voorkomen dat uw kind darmen verplaatsen. Vragen dat Dr Sears suggereert beregening een theelepel of twee van Psyllium husk, zemelen, of poeder op zijn eten elke dag of mengen in een smoothie te houden zijn darmen ontspannen en voor het eenvoudig doorgeven van ontlasting.


gerelateerde artikelen