Wat Is de optie van een lage Calorie Mexicaans eten?

September 20

Wat Is de optie van een lage Calorie Mexicaans eten?

Het kan moeilijk zijn om het werk van Mexicaans eten in een caloriearm dieet. De levensmiddelencategorie met tortilla's, is taco's, burrito's, nachos en quesadillas de achtste grootste bron van calorieën in de gemiddelde Amerikaanse dieet, volgens de 2010 dieet richtsnoeren uit het Amerikaanse departement van Health and Human Services. Echter, met planning en aantal zorgvuldige keuzes, kunt u een caloriearm Mexicaans eten optie.

Voorgerechten

Wat Is de optie van een lage Calorie Mexicaans eten?

Een salade kan zijn een caloriearm optie voor Mexicaans eten, vooral als u niet de shell die gewoonlijk wordt geleverd met het eten. Heb genoeg van sla en tomaten, en boven het met salsa in plaats van zure room of vetrijke dressing. Mexicaanse tortilla kippensoep kan zijn laag in calorieën als het is op basis van Bouillon, en niet op room gebaseerde. Indien mogelijk krijgt de tortillachips aan de kant, en velen van hen niet eten. Nachos met kaas en vlees zijn hoog in vet en calorieën, dus beperken of vermijden.

Hoofdgerecht

Wat Is de optie van een lage Calorie Mexicaans eten?

Voor uw hoofdgerecht in een Mexicaans restaurant, hebben sommige mager eiwit zoals gegrilde kipfilet, vis of garnalen. Een andere goede keuze is kip of garnalen fajitas, die met groenten zoals groene en rode paprika en uien komen. De American Heart Association adviseert dat je vetrijke quesadillas, evenals vette vlees, zoals chorizo worst en gebakken rundvlees of varkensvlees carnitas vermijden. Kleine enchiladas met rode saus kunnen ook caloriearme opties.

Samengestelde kruiderijen

Wat Is de optie van een lage Calorie Mexicaans eten?

Bespaar honderden calorieën op uw Mexicaanse maaltijd door kiezen caloriearm specerijen in plaats van calorierijke toppings. Goede keuzes, omvatten volgens de American Heart Association, salsa, pico de gallo, koriander en jalapeno pepers. Vermijd vetrijke specerijen zoals full-vet zure room, cheddar of Monterey jack kaas, en vragen voor verminderd vetgehalte zure room in plaats daarvan. Guacamole en olijven segmenten zijn hoog in calorieën, maar ze zijn hoog in hart-gezond enkelvoudig onverzadigde vetten. Veel zoute kruiden zijn rijk aan natrium, dus beperk uw inname of vasthouden aan verse kruiden en specerijen als u probeert om uw Natrium inname te verminderen.

Overwegingen

Wat Is de optie van een lage Calorie Mexicaans eten?

Kleine porties kunnen voldoen aan uw verlangen naar Mexicaans eten zonder dat u over uw calorie limiet. Vragen voor een enkel item, zoals een taco of een kleine burrito, in plaats van een plaat met vettige rijst, gebakken bonen en tortillachips aan de kant. Geraspte sla en in blokjes gesneden tomaten zijn laag in calorieën en ze volume kunnen toevoegen aan uw maaltijd. Beperken van de calorieën in uw maaltijd laag drinkwater of een andere drank zonder calorieën, en hebben geen gebakken desserts, zoals flautas.


gerelateerde artikelen