Hoe je kind straffen voor het krijgen van een detentie

February 6

Hoe je kind straffen voor het krijgen van een detentie

Uw kind heeft zojuist gekregen van zijn eerste aanhouding en u bent klaar om te vliegen door het dak. Misschien voel je boos op uw kind voor misdragen. Je kan boos met de school voor het maken van zulk een grote overeenkomst van de situatie. U kan zelfs boos worden, omdat de detentie een extra kink in uw toch al hectische dag zet. Voordat je uw top blazen, stoppen en nadenken over de beste manier voor het verwerken van uw kind detentie zodat het zijn laatste zal zijn.

Stap 1

Praten met de school en ontdek waarom je kind kreeg de detentie vanuit oogpunt van de school. Luisteren zonder dat ze defensief, zelfs als de straf niet lijken te passen van het misdrijf. In sommige gevallen vereist van de school beleid dat de administratie tot uitgifte van een detentie aan een student, zelfs als de overtreding onschuldig aan de moedermaatschappij lijkt. De situatie met de school rustig bespreken. Het is belangrijk dat zowel u als de school samenwerken om het gedrag van het kind.

Stap 2

Praat met het kind als hij home aankomt en krijgt zijn kant van het verhaal. Niet boos of nemen van zijn kant tegen de school. Open vragen als hij spreekt. Bijvoorbeeld als hij zegt, "Ik heb in de problemen omdat ik kreeg boos op Judith." Je zou kunnen zeggen, "echt? Waarom zou je in de problemen voor het krijgen van boos?" Door hem een kans om uit te leggen op zijn eigen manier te geven, kunt u helpen hem om te zien van zijn rol in het probleem.

Stap 3

Gebruik natuurlijke gevolgen te straffen van je kind, indien mogelijk. Dit betekent dat de dag of dagen hij detentie die hij is gedwongen heeft te missen sportbeoefening of tijd met zijn vrienden. Als zijn gedrag heeft een ander kind pijn, nodig hem te verontschuldigen in persoon of door middel van een notitie.

Stap 4

Gebruik de logische gevolgen als er geen natuurlijke gevolgen voor zijn detentie zijn. Bijvoorbeeld, in sommige scholen de studenten worden in hechtenis gedurende de dag en er zijn geen naschoolse gevolgen. In die situaties, kan u wilt toevoegen van de logische gevolgen. Bijvoorbeeld, als uw kind had een schorsing van in-school waar hij les gemist, toevoegen aan zijn verantwoordelijkheid door ervoor te zorgen dat hij extra tijd gaande over de aantekeningen van een andere student na school besteedt.

Stap 5

Weg voorrechten te helpen versterken de boodschap aan te nemen. Dit kan betekenen dat TV of video game tijdverlies. Het kan ook betekenen een avond de verliezers of snijden zijn avondklok terug een half uur. Zorg ervoor dat het kind lof wanneer hij zijn voorrecht terug krijgt en uit de problemen blijft.

Waarschuwingen

  • Als er plotselinge gedrag veranderingen in uw kind die hem hebben geleid tot een reeks van detentie punshments, praat met de school of Arts van het kind.

gerelateerde artikelen