Gevaren van het roken terwijl het dragen van een Nicotine Patch

July 6

Gevaren van het roken terwijl het dragen van een Nicotine Patch

Overzicht

Als u probeert te stoppen met roken, weet je dat het zal niet een gemakkelijke taak. Er zijn veel middelen nu om u te helpen in uw reis. U moet uw arts raadplegen voordat u begint een rookvrije beƫindiging programma zodat hij kan beoordelen van uw medische aandoening en specifiek aangepast aan uw behoeften adviseren voor medische veiligheid en de hoogste kans op afsluiten met succes. Als u kiest om het gebruik van nicotinepleisters, zijn deze beschikbaar over de toonbank zonder een voorschrift. Echter, gebruik nooit een nicotine patch en rook op hetzelfde moment. Roken en het dragen van een nicotine patch op hetzelfde moment, kan een overdosis nicotine die soms leiden de dood tot kan. Worden bewust van geen symptomen u ontwikkelen terwijl het dragen van een nicotine patch om te herkennen van een overdosis mogelijk nicotine.

Misselijkheid en braken

Een van de eerste symptomen van een overdosis nicotine is misselijkheid. Uiteindelijk de misselijkheid zal verslechteren en misselijkheid met braken kunnen optreden. Dit komt omdat je lichaam probeert te ontdoen van de nicotine die het herkent als een GIF.

Wijzigingen van de bloeddruk

In eerste instantie een overdosis nicotine zal leiden tot een stijging van de bloeddruk. Als u voortdurend roken terwijl het dragen van de nicotine patch of zijn blootgesteld aan hoge niveaus van nicotine, zal uw bloeddruk dan beginnen te verminderen. Lage druk van het bloed kan dan leiden tot irreversibele nierschade.

Hoofdpijn

Als de bloeddruk optreden veranderingen, hoofdpijn zijn gemeenschappelijk. De hoofdpijn zal erger zijn wanneer je bloeddruk hoog is en ondraaglijk kan voelen. Misschien voel je dat het is een van de ergste hoofdpijn die jullie ooit hebben ervaren. Sommige mensen kunnen echter alleen optreden milde hoofdpijn, of minder vaak, geen hoofdpijn helemaal.

Snelle hartslag

Nicotine is een stimulant die op het centrale zenuwstelsel werkt. Het centrale zenuwstelsel regelt vele lichaamsfuncties, maar van de belangrijkste is hartslag. Terwijl het ervaren van een overdosis nicotine, beleeft u een verhoogde hartslag. Je hartslag kan voelen zeer snelle en zwak. Na dit, zal uw hartslag vertragen als je lichaam aan de effecten van nicotine vergiftiging bezwijkt.

Zwakte

Een van de laatste symptomen die ervaring mensen is zwakte en vermoeidheid. Ademhaling en hartslag begint te vertragen en duizeligheid en slaperigheid kunnen optreden. Zonder medische hulp, ademhaling en hartslag kunnen helemaal ophouden of je kan vallen in een coma.


gerelateerde artikelen