De beste steden voor het opvoeden van kinderen met autisme

August 31

De beste steden voor het opvoeden van kinderen met autisme

Er zijn een groot aantal steden met goede middelen voor autistische kinderen en hun families. Terwijl de meerderheid van de middelen zijn gericht in de grootste stedelijke gebieden, zijn er vele kleinere steden waar ouders kunnen het vinden van een schat aan ondersteuning. Autistische kinderen moeten onderwijs, therapie en medische toegang tot bronnen voorbij wat de niet-autistische kinderen nodig hebben, dus het is absoluut noodzakelijk dat autistische kinderen toegang tot passende middelen hebben.

East Coast

Volgens een rapport van het CBS Nieuws ondervraagde de organisatie Autism Speaks 848 leden op hun niveau van geluk in hun stad met betrekking tot het verhogen van een autistisch kind. Aan de oostkust maken de steden van New York, Boston en Philadelphia mensen de gelukkigste. Deze steden bieden de grootste hoeveelheid therapieën en behandelingsopties voor autistische kinderen. Het hoofdkwartier van het Autism Speaks ligt in New York City en touts zelf als de grootste belangenbehartiging en wetenschap groep voor autisme. Hun inspanningen richten op bewustmaking, voorlichting van ouders en financiering van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en het vinden van behandelingen voor autisme. Boston is waar de Lurie centrum voor autisme, die diagnoses en behandelt kinderen, adolescenten en volwassenen met autisme. Philadelphia gastheren de autisme Center, dat gewijd is aan de verbetering van de kwaliteit van leven voor kinderen met autisme en hun families. Het autisme Center in Philadelphia is de oudste Autisme behandeling in het land.

Midwest steden

WebMD publiceerde een lijst van aanbevolen steden voor het aantrekken van autistische kinderen, met inbegrip van Cleveland, Chicago en Minneapolis-St. Paul. Cleveland heeft een organisatie genaamd Autisme diensten voor kinderen, die helpt ouders leren hun autistische kinderlevens structuur. Van de organisatie opgeleide, licentie therapeuten help ouders leren om te communiceren, spelen en ontwikkelen van sociale vaardigheden met hun kinderen. Minneapolis-St. Paul is waar de Minnesota Autisme Center, dat zich in gedragsproblemen en academische bijstand voor autistische kinderen specialiseert. Hun therapeuten zijn gericht op het maken van autistische kinderen als onafhankelijke en zelfvoorzienend mogelijk. Chicago heeft veel verschillende organisaties die steun autistische kinderen, maar een van de grootste is autisme Resource Center Chicago op Rush ziekenhuis. Deze organisatie onderhoudt een database met autisme diensten op het gebied van Chicagoland en helpt ouders bij het vinden van ergotherapeuten, spraak-taal therapeuten en andere bronnen voor gespecialiseerde behandeling.

West Coast

Los Angeles en Seattle zijn top westkust steden voor gezinnen omgaan met autisme, volgens Autism Speaks. De Boone Fetter kliniek, gelegen op de Children's Hospital Los Angeles, biedt een compleet zoals diagnoses en gedragsmatige behandelingen voor kinderen met autisme. De kliniek coördineert ook afspraken met medische professionals zoals tandartsen, psychologen en therapeuten van de toespraak. De kliniek is uitgerust om te behandelen van neuro-ontwikkelingsstoornissen buiten Autisme zo goed. In Seattle is de Seattle Children's Hospital het autisme-centrum. Het autisme Center biedt diagnostische evaluaties, raadplegingen van de school, behavioral therapieën en bovenliggende onderwijs. Er is ook de Seattle Children's Autisme Guild, een organisatie die gids ouders aan de gedrags- of beroepsmatige therapieën die beschikbaar zijn voor hun kinderen en gezinnen helpt.

Zuidwesten

Het zuidwesten Autisme onderzoek en Resource Center, gelegen in de Phoenix, biedt informatie over de vele verschillende manieren ouders steun kan vinden voor hun gezinnen. Het centrum is actief in de Gemeenschap, het aanbieden van fondsenwervers, vrijwilligerswerk en tal van activiteiten voor kinderen met autisme. Bovendien, streeft het centrum ook naar educatie van het algemene publiek over de strijd van autistische families.


gerelateerde artikelen