Kamille thee Help zure terugvloeiing zal?

December 12

Kamille thee Help zure terugvloeiing zal?

Beschouwd als een van de negen heilige Saksische kruiden, groeit kamille wild in Europa en de Verenigde Staten. Kamille is Matricaria recutita, de vorm van het kruid verzameld en medicinaal gebruikt, en is beschikbaar in health food winkels als een thee of een uittreksel. Kamille, met de rustgevende eigenschappen kan zinvol zijn bij het verlichten van het ongemak van zure reflux, maar de FDA regelt niet de productie en verkoop van kruidengeneesmiddelen, dus er geen garantie voor kwaliteit, efficiëntie en veiligheid is. Praat met uw arts voordat u een kruid gebruikt voor de behandeling van een medische aandoening.

Symptomen van zure terugvloeiing

Wanneer de gal loopt achteruit, van je buik in uw slokdarm, kan het irriteren de oesofageale voering, brandend maagzuur en ongemak veroorzaken. Als u meer dan één aflevering van zure terugvloeiing in een week tijd ondervindt, moet u wellicht gastroesophageal terugvloeiingsziekte of GERD. Raadpleeg uw arts een onderliggende aandoening uitsluiten voor het zelf behandelen.

Kamille: Kruiden eigenschappen

De kleine witte bloemknoppen van de plant kamille bevatten flavonoïden, vluchtige oliën en mucliages, volgens de "PDR voor kruidengeneesmiddelen." Mucliages, in het bijzonder kan voordelig zijn voor de rustgevende van het slijmvlies van de slokdarm. Kamille kan bovendien de activiteit van pepsine in de maag-darmkanaal, het creëren van een beschermend effect tegen maagzuur verminderen. Klinische studies zijn noodzakelijk voor het bevestigen van deze activiteiten.

Potentiële voordelen

Volgens de Mayo Clinic zijn er geen specifieke alternatieve remedies die wetenschappelijk bewezen zijn te verminderen van zure terugvloeiing. Kamille thee, echter, kan verlichten oesofageale ontsteking veroorzaakt door zure irritatie.

Bereiding/dosering

Kamille thee te bereiden door het gieten van een kopje kokend water meer dan 1 tsp. van gedroogde kamille kruid. Steile gedurende 15 minuten voordat het uitpersen. De "PDR" suggereert tot vier kopjes van kamille thee per dag drinken.

Overwegingen

Kamille wordt beschouwd als veilig voor de meeste, hoewel iedereen met een allergie voor duizendblad, valkruid, moederkruid of boerenwormkruid, niet de thee moet drinken. Het kruid kan interfereren met andere medicijnen, met inbegrip van anticoagulantia en benzodiazepinen. Overschrijd niet de aanbevolen dosering en gebruik geen kamille voor de behandeling van zure terugvloeiing voordat we gaan praten met uw arts.


gerelateerde artikelen