Het gebruik van de HealthRider totaal lichaam aërobe Fitness oefening Machine

December 20

De ExerHealth bedrijf, en later Icon Health & Fitness, hebben een lijn van machines van de oefening genaamd HealthRiders sinds 1989 vervaardigd. De HealthRider Total Body aërobe Fitness machine was een vroege model, dat niet langer wordt vervaardigd, maar kan je nog vinden in sportscholen of op de markt voor gebruikte apparatuur. De HealthRider houdt u constant in beweging om uw cardiovasculaire geschiktheid te verbeteren. Door de voetpedalen pompen en pakkende de stuur en de post van de machine op verschillende manieren kunt u versterken op verschillende spiergroepen om een totaal-body workout.

Stap 1

Opwarmen met vijf tot 10 minuten van milde cardioactiviteit--zoals stevige wandel--voordat u de sessie van een HealthRider.

Stap 2

Aanpassen van de machine stoel door te draaien van de knop onder de stoel en vervolgens de positionering van de zetel volgens de lengte van je benen. Wanneer de stoel is goed gepositioneerd moeten je benen worden rechtstreeks-- maar niet helemaal vergrendeld--wanneer u de pedalen met je voeten duwt.

Stap 3

Laat het stuur in de "standaard" positie en hoogte hettoezichtpanel in de laagste positie wanneer u begint met het gebruik van de machine.

Stap 4

Plaats je voeten op de machine van de lagere pedalen, met de ballen van uw voeten in het midden van beide pedalen. Wijs je tenen forward wanneer u druk op de pedalen.

Stap 5

Trek het stuur naar u gelijktijdig op de pedalen met je benen te duwen, terwijl. Duw de bar weg met je armen te voltooien een herhaling. 20 tot 30 herhalingen per minuut wanneer u begint met het gebruik van de machine uit te voeren. Werken meer krachtig als je conditionering verbetert.

Stap 6

Grip op het stuur aan beide uiteinden en het uitvoeren van de bewegingen van de fundamentele push-pull back-spieren te richten op uw onderarm. Grip de bar net binnen de gebogen delen en knijp als je trek om meer verleggen naar uw spieren van de onderarm.

Stap 7

Target uw bovenarmen door het ingedrukt houden van de bar met een onderhandse greep dichtbij de middenpaal.

Stap 8

Pak de middenpaal met één of twee handen, net onder de stuurstang, werken uw borst, biceps, quads en hamstrings.

Stap 9

Uitvoeren van 30 tot 40 herhalingen in een sneller tempo--vanaf elke greep u wilt--sluiten het belangrijkste gedeelte van uw training. Schakel over naar een brede greep en geleidelijk vertragen van uw herhalingen over enkele minuten om af te koelen.

Waarschuwingen

  • Een arts raadplegen voordat u een nieuwe oefeningsprogramma start.

Tips

  • Het tempo van uw herhalingen als u vertrouwd bent met de HealthRider geleidelijk te verhogen. Probeer te werken aan het uitvoeren van 50 slagen per minuut voor 30 tot 40 minuten met behulp van een verscheidenheid van handgrepen aan doelgroep verschillende spieren.

gerelateerde artikelen