Wat zijn de oorzaken van een kloppende pijn in de dij gebied?

November 24

Wat zijn de oorzaken van een kloppende pijn in de dij gebied?

Kloppende dij pijn kan voortkomen uit de knie, heup of rug. De oorsprong van het probleem kan worden gerelateerd aan de spieren, botten en zenuwen in de benen. Kloppende, kunnen dof of zo ernstig dat een persoon het moeilijk vinden kan om te staan of lopen. Als er dat geen duidelijke reden voor het begin van ongemak en het blijft na een paar dagen thuis de behandeling, moet u uw arts raadplegen voor wat wordt veroorzaakt door de aanhoudende dij pijn.

Been letsel

De American Academy of Family Physicians wijst erop dat hoewel de heup pijn is een frequente klacht onder sporters, een aantal mogelijke oorzaken kan produceren. Bepaalde sporten zoals voetbal en track maken jonge sporters in het bijzonder meer kans om te ondersteunen van een heup schade. Een stress fractuur aan het dijbeen, spier en spierspanning, nervus ischiadicus en bursitis trok zijn alle mogelijke oorzaken van pijn van de dij. Ischias is een gemeenschappelijke bron van pijn in de onderrug die langs de achterkant van het been kan worden gevoeld. De pijn kan zijn scherpe en intense of een constante kloppende gevoel.

Spataderen

De druk van het lichaamsgewicht, evenals de kracht van de zwaartekracht aan de spataderen, die vaak in de benen voorkomen. In tegenstelling tot andere aders in het lichaam, kunnen de aders in de benen ondervindt bij het uitvoeren van bloed vanuit de voeten back-up naar het hart. Terwijl vele factoren van iemands kans op spataderen vergroten, is leeftijd een primaire risicofactor. Aders kunnen verzwakken als een individu ouder.

Volgens de National Women's Health Information Center, zijn ongeveer de helft van de Amerikanen over leeftijd 50 lijden van spataderen. De voorwaarde is van invloed op mannen en vrouwen beide, hoewel een iets hoger percentage vrouwen ontwikkelen spataderen. Symptomen kunnen omvatten zwelling, een gevoel van zwaarte in de benen, kramp en kloppende pijn.

Menstruele krampen

Een saaie, kloppende pijn in onderbuik van een vrouw die naar de lagere rug en dijen uitstraalt kunnen een symptoom van menstruele krampen. Vrouwen die met meer ernstige menstruele krampen lijden produceren hogere niveaus van prostaglandines, hormonen die leiden de spieren in de baarmoeder tot te contracteren. Andere voorwaarden in verband met de vrouwelijke reproductieve organen die leiden pijnlijke krampen en dij menstruatiepijn tot kunnen omvatten pelvic inflammatory disease (PID), endometriose, vleesbomen baarmoeder en cervicale stenose.


gerelateerde artikelen