Zeewier Bad & cellulitis

June 19

Cellulitis is een aandoening die een orange-peel huidtextuur op lichaamsdelen zoals de dijen en buik van 90 procent van de vrouwen in de industrielanden produceert, volgens ScientificAmerican.com. Maar anekdotes en beoordelingen roemen of afkeuren zeewierbaden als een manier om te verminderen of te elimineren van cellulitis, bestaat bewijs ter ondersteuning van de doeltreffendheid van deze procedures niet, met ingang van 2010. Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint een nieuwe behandeling.

Cellulitis

Marcelle Pick, een verloskundige, gynaecoloog en mede-oprichter van de vrouwen aan vrouwen kliniek in Yarmouth, Maine, definieert cellulitis als een aandoening waarbij het bindweefsel rond de laag vet die direct onder je huid grip voor een strakkere naar beneden over de vetlaag, een karakteristiek, golvend huidtextuur produceren. Pick, een holistic vakman, zegt verminderde bloed en lymfe-omloop naar en van de huid is een bijdragende factor in de ontwikkeling van cellulitis. Verminderde circulatie, zegt ze, zorgt ervoor dat het bindweefsel te verliezen van flexibiliteit en draai over de vetlaag, waardoor de vetcellen om verdikking door middel van het weefsel.

Niet-invasieve cellulitis behandelingen

De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft goedgekeurd Endermologie, een geavanceerde massagetherapie, als een manier om het uitsplitsen van de vetcellen die betrokken zijn bij de vorming van cellulitis. Met ingang van 2010 geeft de FDA geen advies over het actuele gebruik van over-the-counter cellulitis behandelingen met ingrediënten zoals zeewier of koffie. De toepassing van mineraalrijke zeewier en verwarmd water op de huid ter verbetering van de gezondheid van de weefsel van de huid en textuur is in Frankrijk bekend als thalassotherapie. Zeewier lijkt"om lokale vasodilatatie en verhoogde omloop van de stroom van bloed en lymfe te bevorderen. Dit kan de basis voor het wijdverbreide gebruik van zeewier voor de behandeling van cellulitis, "zegt Anne Williams, een licentie massagetherapeut, esthetician licentie en gecertificeerd reflexoloog, in"Spa carrosserie,"een leerboek voor massage professionals.

Gevolgen van zeewier Extract voor Skin weefsel gezondheid

Williams citeert verscheidene onderzoekstudies die de voedingswaarde van verschillende soorten zeewier en de voordelen van topisch illustreren toegepast zeewier-extracten ter verbetering van de huidtextuur en regulering van de hormonen aan energie productie en vet metabolisme gerelateerde. "De verschillende vormen van thalassotherapie effectief kunnen zijn omdat zeewier en zeewater aanzienlijke concentraties van mineralen bevatten en zeewier bevatten veel nuttige bioactieve stoffen die door de huid worden geabsorbeerd," Williams schrijft. Zeewier-rassen die grote hoeveelheden jodium en andere mineralen bevatten helpen stimuleren van metabolisme, lichaamstemperatuur te verhogen en een invloed hebben op het vervoer van voedingsstoffen tussen cellen, Williams zegt.

Deskundige inzicht

Thalassotherapie is een standaard medische behandeling van huidaandoeningen in de Franse medische systeem. US-based zorgverzekeraars dekken echter niet de praktijk. Sommige therapieën in Frankrijk zijn het gebruik van zeewier of zee modder packs op het lichaam, zeewierbaden, oefening in zeewier water en diëten rijk aan zeewier, Williams zegt. In "The Cellulitis Solution," lijsten Howard Murad, een arts, dermatoloog en UCLA verwante klinische professor in de geneeskunde, thalassotherapie als een minimizer cellulitis. Murad pleit voor voeding voor cellulitis vermindering en preventie.

Preventie/oplossing

Holistic vakman Marcelle Pick, in haar artikel, "De beste cellulitis behandeling--een holistische aanpak," pleit voor integratie van zowel massage en voeding in uw poging om de verschijning van cellulitis en afweren van de vorming. "Zachtjes masseren van het gebied in cirkelvormige bewegingen, kneden van de huid zoals deeg," zegt Pick. "Uitvoeren van zelf-massage technieken een paar minuten per dag zal helpen voedingsstoffen te leveren aan uw huid en het breken van geen onnodige vet," schrijft ze. Zoals de Murad zegt Pick dat je moet werken om je hormonen in evenwicht, oefening regelmatig en onderhouden van een dieet dat uw bindweefsels versterkt.


gerelateerde artikelen