De voordelen van de Hard gekookte eieren voor Weight Loss

February 1

De voordelen van de Hard gekookte eieren voor Weight Loss

Het is nuttig om het opnemen van sommige eiwit in elke maaltijd en snack wanneer u probeert om te vermageren, aangezien het neigt om te hebben een groter effect op verzadiging dan koolhydraten of vet. Eieren bieden kwalitatief hoogwaardige eiwit samen met essentiële voedingsstoffen, zoals selenium en riboflavine, waardoor ze een voedzame keuze voor mensen op dieet.

Voeding feiten

Hardgekookte eieren zijn een relatief lage-calorie-manier om meer eiwit toevoegen aan uw dieet. Één grote hardgekookt ei heeft 78 calorieën, 0,6 gram koolhydraten, 6,3 gram van eiwit en 5,3 gram vet, met inbegrip van 1,6 gram verzadigd vet. Dit bedraagt 8 procent van de dagelijkse waarde voor elke verzadigde en totaal vet.

Gewicht-verlies voordelen

Eieren voor het ontbijt eten als onderdeel van een verminderd-calorieën dieet kan u helpen afvallen meer vergeleken met een ontbijt van gelijke calorieën met bagels, volgens een studie gepubliceerd in het "International Journal van obesitas" in 2008. Dit kan zijn ten minste gedeeltelijk vanwege het hogere gehalte aan andere melkeiwitten van de voeding die eieren bevatten. Een artikel gepubliceerd in het "Journal van de American College of Nutrition" in 2004 constateert dat consumeren meer dan 0,7 gram eiwit per pond per dag voordelig tijdens gewichtsverlies zijn kan en dat de aminozuur leucine bijzonder nuttig voor dit doel zijn kan.

Lichaam samenstelling voordelen

Ter vervanging van enkele van de koolhydraten in uw dieet met eiwitten, zoals die gevonden in hardgekookte eieren, als onderdeel van een gewicht-verlies dieet kan ook u helpen verbeteren uw lichaamssamenstelling. Een studie gepubliceerd in "The Journal of Nutrition" in februari 2003 vond dat mensen die na een dieet hoger in eiwit verloren een hoger percentage lichaamsvet dan degenen die een dieet hoger in koolhydraten met dezelfde hoeveelheid vet en calorieën volgde. Deze verbetering in het percentage van de magere massa aan lichaamsvet kan verder worden verhoogd door het toevoegen van oefening aan een hogere-proteïnedieet, volgens een andere studie gepubliceerd in het dezelfde verschenen in augustus 2005.

Cholesterol overwegingen

Hoewel hardgekookte eieren een relatief mager bron van eiwit zijn, moet zij niet uw belangrijkste of enige bron van eiwitten. Eieren zijn hoog in dieet cholesterol, met elk ei met ongeveer 187 mg uit de aanbevolen limiet van 300 mg per dag voor gezonde mensen. Mensen met hoog cholesterolgehalte te beperken hun dieet cholesterol tot 200 milligram per dag. U kunt ongeveer twee middelgrote eieren per dag consumeren zonder nadelig effect op het cholesterolgehalte in uw bloed, volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift"voeding" in 2010. Handel de eieren voor ei blanken of ei plaatsvervanger, echter, krijgt u een vergelijkbare hoeveelheid eiwit en kan daadwerkelijk helpen u lagere uw cholesterolniveaus.


gerelateerde artikelen