Kruiden tabletten voor gewichtstoename

September 9

Kruiden tabletten voor gewichtstoename

Gewichtstoename kan worden bereikt op een aantal manieren, met inbegrip van sterkte-opleiding, een toename in calorieën of voedingssupplementen nemen. Kruiden tabletten zijn een vorm van voedingssupplementen die gewichtstoename kan bevorderen. Kruiden tabletten voor de aanwinst van het gewicht, nemen echter heeft verschillende overwegingen en mogelijke bijwerkingen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint met een kruiden-behandeling.

Typen

Gemeenschappelijke kruiden gebruikt in weight gain supplementen bevatten Aloë, ephedra, gingko, ginseng, saw palmetto, St. John's wort en echinacea, volgens MayoClinic.com. Ieder kruid heeft een specifieke functie voor gewicht krijgen.

Functie

Weight gain supplementen hebben verschillende functies, maar kruiden tabletten voor gewichtstoename hebben specifieke functies op basis van de afzonderlijke onderdelen van de kruiden. De kruiden helpen om te ontgiften van het lichaam, zodat het een gezonde spijsvertering en absorptie van voedingsstoffen handhaven kan. Ze ook toenemen eetlust en verbetering van de vertering van het voedsel terwijl het handhaven van een evenwicht van macronutriënten, met inbegrip van koolhydraten, vet en eiwit. Wanneer al deze functies samenwerken, kan gezonde gewichtstoename worden bereikt zonder toevoeging van aanzienlijke hoeveelheden van lichaamsvet.

Grootte

Kruiden tabletten bevatten geen calorieën, omdat ze niet koolhydraten, vet en eiwit bevatten. De aanbevolen dagelijkse dosering voor kruiden tabletten zal afhangen van de sterkte en de gewenste functie. Een herbal Aloë toeslag, bijvoorbeeld, wordt geadviseerd om te worden gemengd met water en dronk twee tot drie keer per dag samen met een kruidensupplement bij elke maaltijd. Andere tabletten zijn voorgesteld om te worden geconsumeerd met melk tot drie keer per dag voor volwassenen en tweemaal dagelijks voor kinderen. Raadpleeg altijd de aanbevolen dosering op de fles voor consumeren.

Overwegingen

Samen met het nemen van kruiden tabletten, moet een gewichtstoename programma bestaan uit een uitgebalanceerd dieet en oefeningsprogramma. De evenwichtige voeding moet bestaan uit complexe koolhydraten uit hele granen en groenten, mager eiwit van vis en pluimvee en gezonde vetten uit noten en zaden. Oefenprogramma's dient cardiovasculaire oefeningen zoals hardlopen en fietsen en sterkte opleidingsoefeningen zoals push-ups en squats.

Waarschuwing

Volgens «««MayoClinic.com, kruidensupplementen kunnen worden aangeduid als natuurlijke maar zij konden potentieel schadelijke bijwerkingen hebben. Kruiden supplementen zijn zelden geregeld door de FDA, waardoor het essentieel uw arts over eventuele medicijnen, chronische gezondheidsproblemen en contra-indicaties aan de kruiden te raadplegen.


gerelateerde artikelen