Welke oefeningen kan je doen ter versterking van de spieren van de maag wanneer u osteoporose hebt?

August 10

Welke oefeningen kan je doen ter versterking van de spieren van de maag wanneer u osteoporose hebt?

Osteoporose treft voornamelijk menopauze en post-menopauzale vrouwen. Het is een aandoening die veroorzaakt botten te worden kwetsbaar, broos en gevoelig voor scheuren, fracturen en pauzes. Osteoporose optreedt met het verlies van de botdichtheid als gevolg van een daling van de vitale bot mineraal calcium in een tempo veel sneller dan het wordt vervangen. Osteoporose vaak van invloed is op de rug en de heupen. Volgens «««MayoClinic.com is een regelmatige lichaamsbeweging programma een effectieve en veilige manier te behandelen en voorkomen van osteoporose door het verbeteren van bot- en spier kracht en massa. Uw buikspieren zijn een belangrijke factor die meespeelt bij het trainen met osteoporose. Versterken van uw buikspieren aan te spannen of de kern is het fundament van uw lichaam de kracht en helpt beschermen tegen schade, vooral uw rug en heupen die vaak in het gedrang met osteoporose komt.

Oefeningen om te voorkomen dat

Als u hebben van osteoporose en willen versterken van uw buikspieren, zijn er een aantal factoren te overwegen om te voorkomen dat verdere schade of letsel. Hoewel oefening wordt aangemoedigd voor mensen met osteoporose, zijn er bepaalde oefeningen die moeten worden vermeden, volgens de International osteoporose Stichting. Dynamische abdominale oefeningen als sit-ups en abdominale wendingen worden niet aanbevolen; noch zijn buitensporige kofferbak flexie of hoge impact laden omdat ze leiden Vertebrale tot kunnen fracturen verpletteren.

Buikspieroefeningen

Bij het overwegen van versterking van de spieren van uw maag, zijn crunches en sit-ups niet de enige effectieve oefeningen. Er zijn goede buikspieroefeningen die effectief van uw abs versterken kunnen zonder mogelijk schade aan uw wervelkolom die traditionele sit-ups met osteoporose kunnen veroorzaken. Bekken kantelt, Teen kranen, voet liften, liften met knieën omhoog voet en been dia's zijn effectieve manieren om uw abdominals versterken en ook het beschermen van uw wervelkolom. Sterke buikspieren ondersteunen een gezonde sterke rug, die van vitaal belang voor uw veiligheid en de gezondheid hebt u osteoporose.

Pilates voor osteoporose

Volgens idee gezondheid en Fitness Association, Pilates is een veilige oefening-methode voor de behandeling van osteoporose. Pilates richt zich op de kern spieren, die omvatten de buik- en rug spieren evenals de spieren van het bekken en de bekken van de vloer. De kern spieren zijn essentieel voor het maken van sterke buikspieren aan te spannen en hulp in het veilig behandelen van osteoporose. Pilates kan eenvoudig worden aangepast aan de specifieke noden van osteoporose-patiënten en is effectief bij de versterking van niet alleen de buikspieren, maar ook het hele lichaam.


gerelateerde artikelen