Werken met Plastic Wrap op je buik helpt je buikvet verliezen?

December 15

Werken met Plastic Wrap op je buik helpt je buikvet verliezen?

Niet zetsel hoeveel tijd deskundigen ontmaskeren hun vorderingen, besteden bepaalde elementen van de gewichtsverlies industrie miljarden dollars per jaar om Amerikanen te overtuigen dat je met succes met trucs en rages afvallen kunt. De behandeling van een plasticfolie is een voorbeeld van dit soort fad--een idee dat lijkt zinvol op het oppervlak, maar heeft weinig echte effect van een willekeurige waarde.

Hoe om vet te verliezen

U verliest vet wanneer u uw lichaam vet te verbranden. Als je meer calorieën eet dan je in oefening en andere activiteiten verbrandt, slaat je lichaam de overtollige energie op als vet. Wanneer u meer calorieën verbranden dan je eet, verbrandt uw lichaam dat vet te maken het verschil. Het verbrand vet is verdwenen en je gewicht verliezen.

Plastic Wrap en Weight Loss

Sommige maniermodellen, bodybuilders en bestrijding atleten kunnen plasticfolie en soortgelijke methoden maken een waterdichte barrière op hun huid tijdens het werk uit. Dit stelt een vochtige omgeving in de overdekte ruimte, het verhogen van de lokale temperatuur en het maken van de atleet zweet meer. Dit helpt de drager water gewicht, waardoor een korte verschil voor een fotoshoot, weeg-in of wedstrijd te verliezen. Dat gewicht gaat terug op wanneer de persoon rehydrateert-- en heeft niets te maken met buikvet.

Spot reductie

Het idee dat u op specifieke lichaamsgebieden voor weight loss richten kunt heet "spot reductie." Het is een stevig debunked mythe. Je lichaam verliest gewicht niet uit een gerichte deel, zelfs als u zich concentreren op het via oefening keuze of het te verpakken in plastic. Het lichaam verliest gewicht van zijn geheel. Zelfs als een plastic wrap heb je vet verbranden, inwikkeling van je buik in kunststof verhoging zou niet vet verlies uit dat gebied alleen versnellen.

Bottom Line

Nr. Werken met plasticfolie op je buik helpt niet je buikvet te verliezen. In plaats daarvan uw beste resultaten zal komen uit de volgende algemeen aanvaarde fitness advies: eet minder calorieën en meer uitoefenen.


gerelateerde artikelen