Zelfmedicatie voor depressie

July 19

Zelfmedicatie voor depressie

Wanneer depressie tot zelfmedicatie leidt, kan het de moeilijkheden die de persoon reeds verkeert samengestelde. Vaak, zal mensen die gaan door depressie wenden tot alcohol of drugs sombere stemmingen en negatieve gedachten te behandelen. Het lijkt misschien een goed idee op het moment. De problemen die mogelijk de oorzaak van hun depressie lijken te glippen tijdelijk, maar het geluk en het optimisme dat hen plezier via zelfmedicatie geeft duurt slechts voor een korte periode.

Toegevoegde problemen

Als die valse gevoel van veiligheid van alcohol of drugs slijten, kan de depressie intenser geworden. Door producerende ingebeelde gevoelens van comfort door alcohol en drugs zet een persoon alleen het probleem van depressie op de lange baan geschoven. De fysieke aftereffects van alcohol en drugs, met inbegrip van nervositeit en prikkelbaarheid, worden problemen om te gaan samen met de stemmingsstoornissen van depressie toegevoegd. Alcohol en drugs kunnen verder verstoord chemisch evenwicht in de hersenen, waardoor het nog meer schadelijk voor mensen met een depressie, volgens depressie-Guide.

Dubbele diagnose

De persoon kan de cyclus van het verbergen van zijn depressieve gevoelens door middel van zelfmedicatie blijven. Het maakt behandeling die veel moeilijker vanwege wat therapeuten een dubbele diagnose noemen. Voor de behandeling van de verslechterde conditie, zal een persoon moeten ondergaan een periode van detoxificatie van alcohol of drugs gevolgd door zorgvuldige revalidatie behandeling en begeleiding voor depressie, volgens HealthyPlace.com.

Tiener Moods

Depressieve tieners die gevoelens van hopeloosheid en verlies van belangstelling in normale activiteiten hebben verergeren hun situaties door drugs. Hoewel het percentage van de depressieve tieners is gelijk aan het percentage depressief volwassenen, tieners vaker te wenden tot marihuana of andere illegale drugs te ontsnappen, zegt een rapport van mei 2008 door de witte huis Office van nationale Drug Control Policy (ONDCP). Tieners die gemeld depressief gevoel zijn twee keer zoveel kans op marihuana roken en bijna tweemaal zoveel kans op het gebruik van andere drugs dan nondepressed tieners. Rokende marihuana vergroot hun kans van het hebben van suïcidale gedachten door verdrievoudigd in vergelijking met niet-gebruikers, volgens het rapport.

Riskant gedrag

ONDCP onderzoekers vonden dat depressieve tieners vaker dan andere tieners deelnemen aan riskant gedrag, zoals alcoholgebruik en roken van sigaretten. Deze zijn ook praktijken die worden gebruikt door volwassenen zelf medicatie.

Roken

Zelfs de nicotine van de drug kan worden gebruikt als een vorm van zelfmedicatie voor depressie, volgens onderzoek aan Georgetown University Medical Center en in de kwestie van de 17 januari 1998 van Gezondheidspsychologie gemeld. De nicotine helpt tijdelijk verlichten de symptomen van depressie, vonden de onderzoekers. Mensen die een voorgeschiedenis van depressie zijn vaker worden rokers. Rokers hebben meer kans dan rokers tot verslag depressie. Rokers met depressie zijn 40 procent minder waarschijnlijk dan nondepressed rokers succesvol bij stoppen met roken. De eigenschappen humeur veranderen in nicotine activeren chemicali├źn in de hersenen die verantwoordelijk is voor emotie en plezier.


gerelateerde artikelen