Boot Camps in Milwaukee, WI voor tieners

July 8

Boot Camps in Milwaukee, WI voor tieners

Het kamp van de laars van de term gebruikt in de betekenis van strenge militaire stijl discipline maar in de afgelopen jaren, het gebruikt om te verwijzen naar een ander programma dat intensieve training voor uw tiener biedt. Er zijn vele laarskampen voor kwaliteit op het gebied van Milwaukee dat de ogen en de rente van uw kind vangen kan. Als het probleem zijn gehechtheid aan video-games en de Bank is, moet u hem helpen krijgen buiten en trainen door de ondertekening van hem voor een fitness boot camp.

De kamp van de laars van de Milwaukee

Tieners leeftijden 15 plus kunnen deelnemen in de kamp van de laars van de Milwaukee. Het 3-daagse programma kan uw tiener laat een beetje pijn, maar de installateur. Oefeningen kunnen worden getweaked zodat tieners hen doen kunnen--of ze atleten of bank aardappelen, overgewicht of ondergewicht. De dagelijkse routine wijzigingen om te helpen verlichten verveling. Uw tiener leert goede vorm uit te oefenen. Oefening eventueel joggen, gewicht en core training, hindernisbanen, springtouw, pilates of yoga.

Camp COFAC

Deze muzikale kamp van de laars wordt aangeboden door het College of Fine Arts & communicatie (COFAC) voor studenten bezig met het invoeren van rangen 9 tot en met 12, samen met zijn studenten afstuderen. De week durende cursus dompelt studenten in nieuwe technieken, literatuur en ideeën. Het personeel is de faculteit van de Universiteit van de resident, potentiële muziekstudenten bieden een kans om te voldoen aan de Universiteit van muziek personeel. Uw kind is welkom als ze een instrument speelt, zingt of een ontluikende componist is. Aan het eind van de week geven studenten een concert.

De kamp van de laars van de mode

Kreeg een ontluikende fashionista op uw handen? Help haar groeien haar mode-vaardigheden op de co-ed, pre college Fashion Boot Camp. Kampeerders leeftijden 14 tot en met 18 voor volledige of halve dagen, afhankelijk van hun drukke schema's kunnen bijwonen. Tijdens de ochtend, klassen werken op naaien voor modevormgeving, samen met de constructie en de samenstelling. Mixed media ontwerp vult de middagen, met beeldhouwwerk, mode illustratie, sieraden design en ontwerp van de proefbaan op het curriculum. Als uw tiener de volle dag blijft, is lunch inbegrepen. De camping kosten zijn inclusief alle benodigdheden, een kamp t-shirt, snacks en water flessen.

Wild Workouts & Wellness tiener trainingsprogramma

De zomer is een goed moment om het opstarten van uw tiener van de bank af en in een groep van de oefening. Als uw tiener tussen de leeftijden van 12 en 16 is, hij in aanmerking komt voor een 8-weekse training boot camp. De 45 minuten durende sessies zijn een leuke manier voor uw toekomstige Olympian ter verbetering van zijn conditie, kracht en lenigheid. De sessies kunnen zelfs verbeteren in zijn favoriete sport. Hebt u meer dan één teen met voeten getreden, u in aanmerking voor de korting van de broer zodat kunt u hen zowel uit het huis.


gerelateerde artikelen