Tekenen en symptomen van een getrokken Quad spier van Lunges

June 26

Tekenen en symptomen van een getrokken Quad spier van Lunges

Lunges zijn populair voor toning en versterking van je benen, met inbegrip van je quadriceps, een spier loopt vanaf de heupen naar je knieën. Een spier onbalans, verwaarlozen om op te warmen voordat lunges doen, overusing uw beenspieren of uitoefening van hen terwijl ze vermoeid, allen maken u gevoelig voor een quadriceps stam. Herkennen van de tekenen en symptomen van een getrokken quadriceps is essentieel voor een snel herstel.

Eerste graad Quadriceps stam

Als je lunges doet en ervaring minimaal scheuren en het oprekken van de spiervezels, hebt u waarschijnlijk slachtoffer een eerstegraads quadriceps stam. U kunt ondervinden spasmen, waterdichtheid en tederheid in de voorkant van uw bovenbeen. Hoewel het buigen van de knie van het aangetaste been en verplaatsen van uw dij vooruit en terug zou kunnen milde pijn veroorzaken, het ongemak altijd mogelijk niet ernstig genoeg zijn dat u moet stoppen met het uitoefenen.

Tweedegraads Quadriceps stam

Een tweedegraads getrokken quad spier kan worden herkend door een plotselinge scherpe pijn die je in je tracks houdt. De spiervezels gedeeltelijk zijn gescheurd en de pijn is ernstiger dan die van een eerste graad stam. De spier is zwak en niet in staat om te weerstaan veel weerstand. Te drukken op het getroffen gebied met je hand induceert pijn, evenals buigen en uitbreiding van je knie en verplaatsen van uw dij vooruit en terug. Een inspringing of forfaitaire lijkt op de site van de getrokken spier, en na een of meer dagen, kneuzingen kan worden zichtbaar.

Derde-graad Quadriceps stam

Als u horen of voelen van een pop of uitgelijnd aan de voorkant van uw dij en een plotselinge ervaren, intens, invaliderende pijn, je waarschijnlijk te maken met een derdegraads quadriceps stam. Dit is het worst-case scenario, omdat de spier is volledig gescheurd. De pijn is ernstig en gepaarde met onmiddellijke zwelling van het gebied. Binnen 24 uur zult u merken kneuzingen en u zult moeten krukken te lopen. Chirurgie kan nodig zijn om te herstellen van de spiervezels.

Dingen om te overwegen

Ongeacht de ernst van de getrokken spier, initiële behandeling omvat meestal rust, slagroom van de spier, compressie en elevatie. Een arts zou adviseren het nemen van medicatie om de pijn te verlichten, en zodra de pijn afneemt, hij zou kunnen suggereren dat rekken en versterking van de oefening om te herstellen van de spier flexibiliteit en kracht te doen. Een eerstegraads stam kan duren van 10 tot 21 dagen om te genezen. Geef een tweedegraads stam één tot twee maanden om te genezen, en tellen drie maanden of langer voor volledig herstel voor derdegraads stam.


gerelateerde artikelen