Makkelijk zelfgemaakte gezichtsmaskers voor Acne

May 12

Makkelijk zelfgemaakte gezichtsmaskers voor Acne

Overzicht

Er zijn weinig dingen meer pijnlijk en schadelijk voor iemands zelfbeeld dan acne. Er zijn ook weinig dingen frustrerender dan de uitgaven een klein fortuin op chemische beladen producten die lijken niet te werken. Een alternatief is het maken van uw eigen gezichtsmaskers voor acne met natuurlijke ingrediënten die je waarschijnlijk thuis hebt. Sommige van deze zijn zo gemakkelijk en goedkoop, er is echt geen reden om niet te proberen hen.

Baking Soda en Water

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudige, maar effectieve zelfgemaakte masker voor acne. Maak een pasta door toevoeging van water naar baking soda, totdat het de consistentie van dun deeg en toepassen op uw vers gereinigde gezicht. Nadat het masker is opgedroogd, spoel het af met warm water. Dit masker is zacht genoeg voor gebruik van meerdere malen per week.

Eiwit en citroensap

Makkelijk zelfgemaakte gezichtsmaskers voor Acne

Scheid de dooier van het witte deel van een ei met behulp van een scheidingsteken ei. Klop het eiwit, en het SAP van 1/2 een citroen, tot de zachte pieken zich vormen. Opent uw poriën iets door eerst je gezicht met warm water spoelen, breng dan het eiwit. Het toestaan van het masker naar droog voor ongeveer 30 minuten en spoel af met warm water.

Aspirine

Makkelijk zelfgemaakte gezichtsmaskers voor Acne

Crush zes ongecoate aspirine tabletten in een schone koffiemolen of een keukenmachine of gewoon smash hen tussen lagen van waspapier met een hamer of een deegroller totdat u een fijn poeder. De aspirine te combineren met 1 eetlepel waterstofperoxide tot een pasta. Breng deze pasta op je gezicht en laat het op 15 tot 20 minuten voordat het grondig spoelen.

Havermout

Makkelijk zelfgemaakte gezichtsmaskers voor Acne

Oatmeal baden zijn gebruikt voor de behandeling van allerlei huidaandoeningen zoals poison ivy voor vele jaren. U kunt ook een masker van havermout om acne te behandelen. Gewone, niet-instant havermout volgens de verpakking bereiden. Laat het afkoelen op een warme kamertemperatuur, en vervolgens toepassen op uw gezicht. Het duurt ongeveer 15 minuten drogen, waarna u kunt spoel het af met warm water. Dit masker kan zo vaak als twee keer per dag totdat je begint te zien verbetering in uw acne worden gebruikt.

Wortel plakken

Makkelijk zelfgemaakte gezichtsmaskers voor Acne

Wortelen zijn rijk aan vitamine A, een vitamine die bekend om zijn vermogen om te helpen verminderen de roodheid en littekens veroorzaakt door acne. Schoon en versnipperen van een passend bedrag van wortelen--één grote wortel moet genoeg zijn voor één toepassing-- en gebruiken van een keukenmachine om te zetten in een kleverige pasta. Als het plakken niet dik genoeg is om te verblijven is op, voeg de bloem om het dikker. Toe te passen op je gezicht en laat het op voor 10 minuten. Gebruik deze behandeling om de paar dagen. Wortelsap toegepast op het gezicht zal produceren gelijkaardige voordelen aan het masker.

Tomaat, honing en kamfer Lotion

Meng 1/2 tsp. kamfer lotion en 1 tsp. elk van tomatensap en honing aan een kleverige pasta. Breng de pasta op je gezicht en laat het gedurende 15 minuten blijven. Spoel het af, eerst met lauw water en dan koud water te scherpen je poriën.

Zelfgemaakte houtskool masker

Activated charcoal maskers worden vaak verkocht door grote cosmetica lijnen. U kunt gemakkelijk maken jou thuis zonder de dure prijskaartje. Plet enkele houtskool tabletten, verkrijgbaar bij de meeste drugs of gezondheid voedingswinkels, totdat u ongeveer 1 tsp. houtskool poeder. Meng dit met 1 tsp. Aloë vera gel of SAP, 5 druppels tea tree olie, 1 tsp. gezuiverd water en een snufje zeezout. U kunt een grote batch maken en sla het in de ijskast voor tot 5 dagen.


gerelateerde artikelen