De gemiddelde snelheid op een elliptische

November 5

De gemiddelde snelheid op een elliptische

Elliptische machines of trainers, bieden een lage impact cardiovasculaire oefening alternatief voor traditionele oefeningen zoals trap klimmen en draait op een loopband. Zoals vele andere fitness machines, zijn de meeste crosstrainers uitgerust met sensoren die meten van snelheid. Inzicht in hoe de snelheid wordt berekend en de voordelen ervan zal u helpen om het meeste uit uw elliptische training.

Hoe ze werken

Elliptische machines berekenen gemiddelde snelheid gebaseerd op duizenden lezingen genomen tijdens de gehele training. De meeste machines meet uw snelheid om de paar seconden en de gegevens in de elliptische trainer computer vastleggen. Gemiddelde snelheid is normaal gesproken beschikbaar in real time en als een definitieve samenvatting van uw elliptische trainingssessie. Snelheid wordt normaal gesproken aangeduid in mijl per uur en wordt uitgevoerd met één decimaal--bijvoorbeeld, een gemiddelde snelheid van 5.2 mph.

Interpretatie van de lezingen

Gemiddelde snelheid biedt verschillende voordelen voor de enthousiasten van de elliptische oefening. Het biedt een manier voor u bijhouden van uw fitness-verbeteringen over verschillende trainingen. Gewoon uw gemiddelde snelheid te vergelijken tijdens één sessie met uw gemiddelde snelheid van vorige sessies, bij de uitoefening van aan de dezelfde weerstand voor de zelfde hoeveelheid tijd. Gemiddelde snelheid kan ook helpen je motiveren om harder te werken tijdens uw training. Kies een realistisch doel voor gemiddelde snelheid voordat u op de elliptische trainer krijgen, dan proberen en dat doel te bereiken.

Interval-Training

Gemiddelde snelheid is beïnvloed door verschillende factoren. Elliptische machines bieden twee manieren om het verhogen van de trainingsintensiteit--door middel van snellere cadans of trappen en extra weerstand. Het toevoegen van weerstand zal verminderen uw gemiddelde snelheid, maar uw totale intensiteit blijft hetzelfde. Rekening houden met gemiddelde snelheid in verband met weerstand en met eventuele aanzienlijke variaties in de snelheid die invloed kunnen zijn op de berekening van de gemiddelde eindsnelheid. Bijvoorbeeld als u de elliptische trainer voor intervaltraining en schakelen tussen de snelheden van 3 mph en 7 mph gebruikt, geeft een berekening van de gemiddelde snelheid van 5 mph geen nauwkeurige definitie van uw training.

Hartslagmonitor

Terwijl de gemiddelde snelheid is een snelle en gemakkelijke manier te helpen bevorderen en het bijhouden van uw conditie, is de beste manier om te meten uw trainingsintensiteit met een hartslagmeter. Uw hartslag is de meest directe meting van de trainingsintensiteit. Hartslag kunt u bijhouden van de intensiteit van uw training ondanks veranderingen in machines, weerstand of snelheid. Veel elliptische machines zijn uitgerust met geïntegreerde hartslagmeters die voor het dezelfde real-time en gemiddelde metingen van uw hartslag zorgt, als met uw gemiddelde snelheid.


gerelateerde artikelen