Voedingswaarde-informatie op Forelle-peren

November 1

Voedingswaarde-informatie op Forelle-peren

Forelle-peren zijn kleine, groenige peren die kunnen worden onderscheiden van andere rassen als gevolg van de kleine rode stippen die betrekking hebben op hun huid. Forelle-peren zijn alleen beschikbaar tussen oktober en maart. Volgens Pear Bureau Northwest, Forelle-peren is ontstaan in Duitsland tijdens de jaren 1600 en werden gebracht aan de Verenigde Staten voor de eerste keer ongeveer 200 jaar later door Duitse immigranten. Forelle-peren bieden tal van nutritionele voordelen, met inbegrip van een hoog gehalte aan vezels en kalium.

Calorieën

Forelle-peren zijn relatief laag in calorieën, met één peer verstrekken van 100 calorieën. Dit bedrag omvat slechts 5 procent van de totale dagelijkse voorgestelde calorie-inname van 2.000. Als u op dieet zijn bent, kunt u de calorieën in een Forelle-peren relatief snel branden. Ongeveer 8 minuten van het springen van touw of 6,5 minuten skaten zou volstaan om calorieën te verbranden 100, volgens MayoClinic.com.

Vet

Forelle-peren zijn vet-vrij, die hen gunstig voor vetarme diëten kunnen maken. Hoewel uw lichaam heeft vet nodig voor een optimale gezondheid, kan te veel vet maken het moeilijk voor het beheren van uw gewicht, omdat vet de calorie-dichtste voedingsstof is, die meer dan tweemaal de hoeveelheid calorieën in koolhydraten en eiwitten.

Koolhydraten

Forelle-peren zijn rijke bronnen van koolhydraten, met 26 g in elke peer. Je lichaam gebruikt koolhydraten als haar voornaamste bron van energie, dus kan je consumeren Forelle-peren dat zij heilzaam zijn voor het trainen.

Vezel

Forelle-peren zijn rijk aan voedingsvezels, met 6 g in elke peer. Voedingsvezels is essentieel voor uw gezondheid, zoals het bevordert een gezonde spijsvertering, stabiele bloedsuikerspiegel en eventueel verbeteringen in uw cholesterolgehalte.

Eiwit

Forelle-peren bevatten niet alle eiwit. Eiwit is een essentiële voedingsstof die uw lichaam nodig voor de groei, het onderhoud en de reparatie van essentiële weefsels zoals spieren en huid heeft.

Vitaminen en mineralen

Consumeren Forelle-peren kunt verhogen van uw inname van bepaalde vitaminen en mineralen, zoals elke peer biedt 10 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van vitamine C. Daarnaast, Forelle-peren zijn rijk aan kalium, een voedingsstof die zorgt voor een goede functie van de zenuw en spier.


gerelateerde artikelen