Aantrekkende oefening video's voor Beginners

November 24

Aantrekkende oefening video's voor Beginners

Aantrekkende biedt een low-impact workout op een mini trampoline, met bewegingen zoals wandelen, joggen en stuiteren. Deze oefening is gekoppeld aan voordelen zoals afvallen, het lymfestelsel ontsmettingsbehandeling en verbetering van de sterkte van de botten. Daarnaast wordt "Fitness Magazine" uitgelegd dat de aantrekkende 290 calorieën in een uur verbranden kan. Mainstream aantrekkende video's zijn moeilijk te vinden, maar duistere zijn beschikbaar die u aan de slag helpen.

Leer de grondbeginselen

"Stedelijke aantrekkende systeem, compilatie 1," uitgebracht in 2003, biedt een aantrekkende training van eerste-timer en een fundamentele aantrekkende training binnen de zes-video training-systeem. De eerste-timer Training helpt die je aan de trampoline, dat is een andere term voor de mini trampoline wennen, en biedt een intro sessie; de basis training draagt u op beginner beweegt als joggen en straddles. Deze set bevat ook een senior training van lage-intensiteit, die een beginner zou kunnen gebruiken. Zodra u klaar bent, kunt u de voortgang van de compilatie van hogere-intensiteit workouts en compilaties twee tot en met 5.

Maak uw eigen training

De "Stuiteren voordat je springt" videofuncties instructeur Linda Brooks. Dit is echt een beginner's video met instructies over fundamentele beweegt als permanent en correcte houding op de trampoline. Het toont je de juiste manier te stuiteren en andere bewegingen, met een focus op veiligheid uit te voeren. En het leert je hoe maak je een aantrekkende sessie op uw eigen niveau.

De Bounce leren

Instructeur Carol Brophy begeleidt u in "Carol's gezondheid Bounce," uitgebracht in 2003. Deze video bevat een vier minuten durende beginner's hoofdstuk, dat zich op de "gezondheid bounce," een eenvoudige stuiterende oefening richt. De video-website wordt uitgelegd dat u dit bounce twee keer als beginner kan uitvoeren. Vervolgens kunt u de voortgang naar de aërobe sessie van 12 minuten, die met een hogere intensiteit, die ook op de DVD opgenomen is.

Geniet van een langere training

"Transform Your Life met Rebounding" werd uitgebracht in 2011 door het bedrijf Exercell. Deze video geeft een aantrekkende routine van 27 minuten durende beginner, vermeerderd met een focus op de buikspieren en een cool down periode. Exercell biedt ook de 2008-DVD "Rebound voor the Health of It," waarin een 10 minuten durende beginner routine samen met intermediate en gevorderde ones.


gerelateerde artikelen