Wat zijn de voordelen van Macadamia noten boter?

December 16

Wat zijn de voordelen van Macadamia noten boter?

Hoewel macadamia noten boter niet zo gebruikelijk als pindakaas is, kan je dat er een passende vervanging, want het biedt een soortgelijke voedingsprofiel. Zoals pindakaas is macadamia noten boter hoog in vet, maar laag in verzadigd vet. Macadamia noten boter bevat bovendien een aantal vitaminen en mineralen die een scala aan voordelen voor de gezondheid bieden kunnen. Voordat u macadamia noten boter toevoegt aan uw dieet, moet u zorgvuldig de inhoud en de potentiƫle voordelen.

Meer HDL Cholesterol

Hoewel de algemene term "cholesterol" vaak in medische discussies gebruikt wordt, heb je eigenlijk twee verschillende soorten cholesterol. HDL, of high-density lipoprotein cholesterol wordt beschouwd als gezond, terwijl het LDL, of low-density lipoprotein, cholesterol is ongezond. Volgens de National Institutes of Health, kan verhogen van uw inname van onverzadigd vet stijging van HDL cholesterol zonder begeleidende verhoging van LDL bevorderen. Volgens de officiƫle website van de Maranatha producten bevat macadamia noten boter 20 g van onverzadigd vet per portie van 2-tbsp..

Verlaagde bloeddruk

Een andere mogelijke voordeel van macadamia noten boter is de vermindering van de bloeddruk. De National Institutes of Health merkt op dat het verhogen van uw inname van onverzadigd vet je bloeddruk kunnen verlagen. De National Institutes of Health wordt uitgelegd dat het hebben van hoge bloeddruk een van de belangrijkste risicofactoren voor hart-en vaatziekten is.

Controle van de bloedsuikerspiegel

Macadamia noten boter bevat 3 g vezels per portie en is laag in koolhydraten, die de regulering van de bloedsuikerspiegel kunnen bevorderen. Fiber vertraagt uw lichaam absorptie van suiker, die controle bloedsuikerniveaus, helpen kan vooral als je diabetes hebt. De Mayo Clinic blijkt dat de regulering van de bloedsuikerspiegel die voortvloeien uit de vezel inname leiden een verminderd risico tot kan van type 2 diabetes te ontwikkelen.

Verbeterde darm regelmatigheid

Hoewel pruimen worden vaak aangehaald als een betrouwbare behandeling voor onregelmatige stoelgang, suggereert informatie van de Mayo Clinic dat vanwege haar vezelgehalte, macadamia noten boter effectief als goed zijn kan. De Mayo Clinic merkt op dat voedingsvezels helpt verzachten uw stoelgang, waardoor het makkelijker om door te geven. De Mayo Clinic suggereert een vezelrijk dieet kan Prikkelbare darmsyndroom te verlichten en verminderen het risico van constipatie.


gerelateerde artikelen