Voeding feiten voor de gewone Classic gegrilde kip Sandwich bij McDonald's

November 16

Voeding feiten voor de gewone Classic gegrilde kip Sandwich bij McDonald's

McDonald eerst hun deuren opende in de jaren 1950 en vanaf 2011, werkt meer dan 32.000 restaurants in meer dan 100 landen over de hele wereld. Als een fast food restaurant, McDonald's kwam onder de loep tijdens het begin van de eeuw voor zijn slechte voeding aanbod en heeft geprobeerd gezonder menu-items moeten worden opgenomen. Hun Premium gegrilde kip klassieke Sandwich behoort tot hun gezonder sandwich-opties, maar het is belangrijk om te verwijderen van de ongezonde toppings en gezonder kant items, zoals een salade, over frietjes kiezen.

Calorieën en vet

Een vlakte Premium gegrilde kip klassieke Sandwich van McDonald's met enkel de kip en roll 360 calorieën en 4.5 g totale vetgehalte met 1 g verzadigd vet en 0 g transvetten bevat. De gegrilde kipfilet filet rekeningen voor 120 calorieën en 2 gram vet, terwijl de honing tarwe roll 240 calorieën en 2,5 g vet bevat. Mayonaise toe te voegen aan de sandwich draagt bij een extra 50 calorieën en 5 g van vet, terwijl met inbegrip van tomaat, voegt 5 calorieën en 0 g vet, en sla voegt 0 calorieën en 0 g vet.

Cholesterol en natrium

De Premium gegrilde kip klassieke boterham zonder mayonaise, sla of tomaten bevat 65 mg cholesterol en 1110 mg natrium. De gegrilde kipfilet filets bieden alle de cholesterol, die goed voor 21 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde, gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. De American Heart Association adviseert houden van cholesterol-inname onder 300 mg per dag en 200 mg voor mensen met hart-en vaatziekten. Consumeren een dieet rijk aan cholesterol verhoogt het risico van hart-en vaatziekten en beroerte.

De boterham bevat bijna 75 procent van de aanbevolen dagelijkse limiet van natrium inname van 1500 mg instellen door de American Heart Association. De honing tarwe roll bevat 400 mg natrium, terwijl de kip borstfilet 710 mg bevat. Het is belangrijk om te consumeren een dieet laag in natrium als teveel kan verhogen van de bloeddruk en het risico van hart-en vaatziekten verhogen.

Koolhydraten

Een gewone Premium gegrilde kip klassieke Sandwich bevat 49 g totale koolhydraten, 3 g vezels en 10 gram suiker. Het Institute of Medicine raadt verbruiken ongeveer 130 g koolhydraten per dag voor volwassenen en 38 g 25 g voedingsvezels voor mannen en vrouwen, respectievelijk. De American Heart Association adviseert beperking van dagelijkse inname van suiker aan minder dan 150 calorieën voor de mannen en 100 calorieën voor vrouwen, dat is ongeveer 25 tot 37,5 gram suiker.

Eiwit

Een gewone Premium gegrilde kip klassieke Sandwich is een goede bron van eiwit met 31 g eiwit in een enkele boterham. Voldoende eiwitinname is een belangrijk onderdeel van een gezond dieet. Elke cel bevat eiwitten en is vereist voor bijna elk proces in het lichaam. Het Institute of Medicine beveelt 56 g eiwit per dag voor mannen en 46 g voor vrouwen.

Ijzer

Een gewone Premium gegrilde kip klassieke Sandwich van McDonald's is een goede bron van ijzer, maar niet een goede bron van andere vitaminen en mineralen. Het levert 20% van de dagwaarde van ijzer, 8 procent van calcium en 4 procent van de dagelijkse waarde van vitamine C, gebaseerd op een 2000 calorieën dieet.


gerelateerde artikelen