Gezonde snacks voor Weight Loss

February 17

Gezonde snacks voor Weight Loss

Snoepen kan uw Verlosser of je ergste vijand wanneer u probeert om gewicht te verliezen. Gezonde, op passende wijze geportioneerde hapjes verbruikt op het juiste moment kunnen eigenlijk gezond gewicht ondersteunen door te helpen bij het handhaven van een efficiënte stofwisseling en stabiele bloedsuikerspiegel. Betere energie-niveaus, minder hunkeren naar en een gevoel van tevredenheid kan alle u voor het succes van het gewicht-verlies stelt.

Portiegrootte en Calorie Count

Gezonde snacks voor Weight Loss

De basisformule voor calorieën in versus calorieën uit is nog steeds de basis voor het begrip van verlies van het gewicht. De bottom line is dat als u meer calorieën consumeren dan je nodig hebt, je gewicht winnen zal. Snoepen tussen de maaltijden kan u helpen om te voorkomen dat overdreven honger en eet je teveel bij de volgende maaltijd. Dus snacks worden overwogen moeten bij het plannen van uw dag om ervoor te zorgen dat ze passen kunnen zonder dat u teveel calorieën verbruiken. Een manier om dit te doen is om het gedeelte uit uw hapjes vooraf. Een realistisch doel is ongeveer 100 calorieën per hapje, twee keer per dag.

Belasting op Fiber

Gezonde snacks voor Weight Loss

Verhogen van uw dagelijkse vezel inname kan vergemakkelijken uw gewicht-verlies doelen. Fiber kan helpen u het gevoel van volledige en tevreden met minder calorieën. Consumeren voedsel dat hoog in vezel, vooral met een glas water vult u, samen met de vele andere voordelen van vezels, met inbegrip van helpende steun een gezonde spijsvertering en cardiovasculaire systeem. Fruit en groenten zijn de beste bronnen als ze de meest voeding met de minste calorieën bieden. Appels, bessen, meloen, pruimen, perziken, peren, wortelen, selderij, komkommers, paprika en tomaten zijn allemaal snel, gemakkelijk, nutriënt-dichte, smakelijke snack-opties die u opvullen en helpen ondersteunen uw gewicht-verlies doelen.

Lichte eiwit

Gezonde snacks voor Weight Loss

Eiwit is een belangrijk onderdeel van elk gewichtsverlies plan. Eiwit ondersteunt spierweefsel, die kan worden afgebroken wanneer het proberen om gewicht te verliezen. Hapjes die goede bronnen van eiwit zijn waaronder zal helpen u te voelen vollediger langer als eiwit te verteren langer duurt. Eiwit zal ook een gezonde stofwisseling ondersteunen als het kost meer energie om te verteren. Sommige handige eiwitrijk snacks zijn Griekse yoghurt, kwark, kaas van de tekenreeks, een fruit smoothie met een schep eiwit poeder of een paar plakjes zoutarm kalkoen of kip.

Gezonde vetten

Gezonde snacks voor Weight Loss

Veel mensen denken dat je om gewicht te verliezen, het vet uit uw dieet knippen moet. Onderzoekers hebben een lange weg bij het begrijpen van de belangrijke rol die vet in je lichaam speelt, met inbegrip van metabolisme afgelegd. Het is nu bekend dat meest belangrijk voor de gezondheid is het soort vet dat wordt verbruikt. Met inbegrip van gezonde onverzadigde vetten in uw gewichtsverlies plan kan gunstig zijn doordat u meer tevreden voor gevoel langer. Goede snack ideeën zijn een handjevol amandelen, 1 eetlepel pindakaas op sommige selderij of een paar plakjes avocado en tomaat. Herinner me enkel, vet is calorie-dicht, zodat de portiegrootte moet nauw worden toegezien.


gerelateerde artikelen