De beste minerale supplementen

April 24

De beste minerale supplementen

Idealiter moet je proberen om uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van mineralen via uw dieet. Echter, bent u op geneesmiddelen zoals diuretica, wellicht u minerale supplementen om uw dagelijkse behoeften te vervullen. Mineralen helpen uw lichaam essentiële functies uitvoeren, zodat een voldoende hoeveelheid van deze voedingsstoffen krijgen is van vitaal belang. Sommige mineralen zoals magnesium worden verkocht in diverse vormen, in dat geval moet u kiezen de vorm die de grootste concentratie terwijl ze gemakkelijk op uw spijsvertering zal leveren.

Calcium

Je lichaam maakt gebruik van calcium te bouwen van botten en tanden. Echter de voordelen ervan niet. Calcium kan helpen voorkomen van osteoporose. Post-menopauzale vrouwen zijn het grootste risico van het ontwikkelen van deze aandoening. Je lichaam behandelt calcium anders dan andere mineralen. Als u ontbreken, zal het been breken om het te krijgen. De beste calciumsupplement zullen een pil met niet meer dan 500 mg calcium. Dit is het maximale bedrag dat je lichaam op een moment absorberen kan, volgens de hele gezondheid MD. Om uw aanbevolen 1.000 tot 1.200 mg, neem een calciumsupplement eenmaal in de ochtend en één keer 's nachts.

Magnesium

De vele voordelen van magnesium maken het een van de beste minerale supplementen die u kunt nemen. Magnesium is essentieel voor uw spieren te functioneren en de productie van energie. Een tekort aan magnesium kan veroorzaken hoge bloeddruk, diabetes en hoge cholesterol. Vrouwen in de leeftijd 19 en ouder moet worden ten minste 310 mg per dag, terwijl mannen van de leeftijdsgroep moeten krijgen ten minste 400 mg, volgens de National Institutes of Health.

Als u last van migraine heeft, krijg je een ander voordeel van het nemen van magnesium. Een studie van 1996 gepubliceerd in het tijdschrift, Cephalalgia, bleek dat het nemen van 600 mg magnesium per dag aanzienlijk verminderd de frequentie van migraine. Magnesium is ook aangetoond effectief voor de behandeling van hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk.

Selenium

In tegenstelling tot de andere twee mineralen hoeft u niet te krijgen bijna net zo veel selenium als jij calcium en magnesium. Echter in geen enkele manier doet dat af aan het belang van dit mineraal supplement. Selenium kan helpen voorkomen dat hartaanval en beroertes, alsmede verhoging van de hoeveelheid goede cholesterol in uw bloed, volgens een studie 2008 gepubliceerd in het tijdschrift "Menopauze".

Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van haar problemen, met inbegrip van die welke verband houden met hypothyreoïdie. Selenium is essentieel voor de juiste verwerking van hormonen geproduceerd door uw schildklier. Het supplement werkt het beste in je lichaam als je het met ten minste 400 IU vitamine E elke dag neemt.


gerelateerde artikelen